Jake Reese boeken?

jake reese boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Winnaar X-Factor (2010)

Jake Reese boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jake Reese

Jake Reese, ook wel bekend als Jaap Reesema, is een singer/songwriter geboren en woonachtig in Amsterdam. Na het winnen van de Nederlandse X-Factor in 2010 (wat een droom was die uitkwam) heeft hij zich volledig gericht op het schrijven en opnemen van pop- en dancemuziek. Hoewel het winnen van de wedstrijd hem misschien de status van een beetje een nationale beroemdheid heeft opgeleverd, reikten zijn ambities veel verder. Recente schrijfreizen hebben hem naar Londen, Miami en Los Angeles gebracht. Zijn ultieme droom is om een succesvolle schrijver en producer te worden gebaseerd op de westkust van Los Angeles.

Het duurde niet lang voordat de beroemde Nederlandse dj-gemeenschap de karakteristieke, rauwe maar soulvolle stem van Jake herkende. Hij heeft sindsdien samengewerkt met dancemuziek artiesten als Hardwell (met singles getiteld “Mad World” en “Run Wild”), Showtek, Eelke Kleijn, EDX, Lost Frequenties, Klingande, Kav Verhouzer en Tom Swoon.

Boekingen Jake Reese

Hoewel hij volop van de rit en zijn vele samenwerkingen met dj’s heeft genoten, heeft het schrijven en opnemen van popmuziek zijn hart gestolen. De combinatie met zijn liefde voor de Amerikaanse popcultuur zal Jake zeker naar de weg leiden die hij moet zijn, die hopelijk zal eindigen in een opnamestudio in Los Angeles.

Kom in de stemming

Jake Reese boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jake Reese te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jake Reese wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jake Reese viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jake Reese online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jake Reese boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jake Reese kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jake Reese boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!