Ballonartiest Louis boeken?

ballonartiest louis boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

in overleg

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Ballonartiest Louis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ballonartiest Louis

Een magische show van 60 minuten waar de kinderen in de zaal niet alleen mee mogen doen maar waarbij sommigen zelfs op het podium de mogelijkheid krijgen om hun toverkunsten samen met Louis te vertonen met een zeer speciale balloncreatie als beloning.

Als rode draad loopt er door het programma het magische eindspel waar iedereen prijzen kan winnen, maar zijn de prijzen er wel? Tijdens de show komen er steeds meer prijzen tevoorschijn om aan het einde te worden uitgedeeld aan de deelnemers van het eindspel.
Louis de Ballonist maakt deze prijzen tijdens de show zelf, op muziek worden uit diverse ballonnen complete kunstwerkjes gecreëerd. Een konijn met tandjes en een wortel, een stoere beer op
een motor en zelfs een palmboom compleet met kokosnoten en een hippe zonnebril, die wil iedereen wel winnen!

Boekingen Ballonartiest Louis

Met als climax het speciale eindspel, dat leuk is voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan MEE TE DOEN laat Louis iedereen voldaan en enthousiast achter.
Deze show wordt compleet verzorgd met decor en geluidsset tot ca. 200 personen.
Op verzoek kan er met een speciaal thema of (bedrijfs-)kleuren gewerkt worden.

Louis heeft een vaste podium show met decor maar is ook als mobiele act te boeken. Informeer naar de mogelijkheden!

Ballonartiest Louis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ballonartiest Louis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ballonartiest Louis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ballonartiest Louis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ballonartiest Louis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ballonartiest Louis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ballonartiest Louis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ballonartiest Louis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!