Ballonartiest Louis boeken?

ballonartiest louis boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Ballonartiest Louis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ballonartiest Louis

Ballonartiest Louis is een ballonkunstenaar van de bovenste plank. Speciaal voor evenementen en feesten waar mobiel ballonvermaak gewenst is heeft Louis de Mobiele Balloon Magic show ontwikkeld.

Ballonartiest – Mobiel Balloon Magic
Mobiel Balloon Magic is een mobiele show die meerdere keren per evenement vertoond wordt, waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om hun magische kunsten samen met Louis te vertonen met als beloning een zeer speciale balloncreatie als een beer op de motor of zelfs een palmboom compleet met bananen en een zonnebril.

Boekingen Ballonartiest Louis

Doorlopende Ballonnenshow
Tijdens de ballonnenshow worden kinderen (en volwassenen!) uitgenodigd om aan één van de wedstrijden mee te doen en ook hiermee een mooie ballonsculptuur te winnen om mee naar huis te nemen. Deze wedstrijden zijn leuk voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan mee te doen! Na ca. 10 minuten preparatiepauze loopt hij naar de volgende optreedplek om de volgende 20 minuten durende show met nieuwe inhoud te beginnen. Deze ballonnenshow is ideaal voor winkelcentra of festivals maar ook meerdere shows op één plaats waar het publiek langs loopt kunnen moeiteloos gegeven worden.

Ballonartiest Louis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ballonartiest Louis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ballonartiest Louis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ballonartiest Louis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ballonartiest Louis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ballonartiest Louis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ballonartiest Louis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ballonartiest Louis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!