Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart boeken?

ballonkunstenaar-Justin-Vliegenthart-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart

Justin is met zijn imposante ballonnenkroon van begin tot eind een eyecatcher op elk evenement of feest. Deze ‘koning van de ballonnen’ maakt in een handomdraai elke gewenste creatie waar jong en oud plezier aan beleven. Vaak wordt gedacht dat alleen kinderen en jeugd de balloncreaties leuk vinden, echter uit ervaring weet ballonkunstenaar Justin Vliegenthart dat juist de volwassenen staan te springen om een creatie van zijn hand te mogen ontvangen.

Enorme schat aan figuren

Door zijn enorme schat aan figuren mogen de toeschouwers kenbaar maken aan ballonartiest Justin Vliegenthart wat zij zouden willen hebben! Alles is mogelijk! Met grappige dieren tot bijzondere voertuigen en geweldige hoofddeksels, maakt hij met ballooning van ieder evenement een kleurrijk spektakel. Als souvenir krijgen veel toeschouwers een ‘eigen’ kunstwerk mee naar huis, waardoor ze absoluut nog lang zullen nagenieten van het van het mooie feest.

Ballooning is kunst!

Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart sluit heel makkelijk aan bij uw thema en maakt figuren die bij het thema passen, in uw huiskleuren of naar aanleiding van uw wensen. Niets is hem te gek. Zo maakte ballonartiest Justin Vliegenthart samen met collega Jochem Nooyen en heuse Ferrari met het logo van Shell, omdat dit optreden in opdracht van Shell was. Een ander voorbeeld is geweest bij de opening van Maasvlakte II, waar hij voor een opdrachtgever grote hijskranen van ballonnen maakte.

Boekingen Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart

Ballooning mag met recht geschaald worden onder de noemer kunst! En daarom noemen wij Justin Vliegenthart ook het liefst een ballonkunstenaar in plaats van een ballonvouwer. Uit een platte ballon weet hij vingervlug de meest uiteenlopende ‘luchtige’ kunstwerken tevoorschijn te toveren. Uw gasten worden meegenomen in de wondere wereld van de ballonsculpturen en zullen nog lang napraten over de kwaliteit die Justin Vliegenthart levert. Hierbij mag overigens ook vermeld worden dat Justin Vliegenthart één van Nederlands beste ballonartiesten is.

Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!