Punchballonnen Stand huren?

punchballonnen stand huren
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Punchballonnen Stand boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Punchballonnen Stand

Opzoek naar iets leuks om uit te laten delen? Iets met ballonnen, maar dan geen standaard ballonnenstand? Misschien is onze Punchballonnen stand dan wat? Punchballonnen zijn mega ballonnen waarmee je kunt punchen.

Op locatie blazen onze clowns punch ballonnen op voor de kids. Door het elastieken handvat kunnen de kids ermee ‘jo-joën’, punchen. De ballonnen worden bedrukt met uw logo of gewoon met een grote tekst. De kids hebben plezier en lopen reclame voor jou!

Inhuren Punchballonnen Stand

Gegevens Punchballonnen Stand

 • De ballonnen hebben een doorsnede van ruim 60 cm.;
 • Te bedrukken met logo of tekst. Let op! De ballonnen dienen 1 maand voor datum besteld te worden. Logo aanleveren in EPS bestand;
 • Inclusief 1.000 ballonnen in diverse kleuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 of 2 kleuren te kiezen;
 • Inclusief 2 personen begeleiding gekleed als Clown, ander kostuum mogelijk;
 • Inclusief een uitdeelkraampje;
 • Afmetingen ± 3 x 3 meter vrije ruimte;
 • Stroom: 1 x 220 volt / 16 ampère.

Punchballonnen Stand huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Punchballonnen Stand te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Punchballonnen Stand wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Punchballonnen Stand viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Punchballonnen Stand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Punchballonnen Stand boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Punchballonnen Stand kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Punchballonnen Stand boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!