Billy The Kit boeken?

Billy-The-Kit-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Billy The Kit boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Billy The Kit

Het mixen van diverse stijlen zag er nog nooit zo eenvoudig uit! Het geluid van Billy The Kit kan niet met woorden worden beschreven, je hoeft het alleen maar te horen en te zien. Elk festival en club afbreken met zijn eclectische stijl, unieke dj-vaardigheden en energieke prestaties. Met meer dan 150 optredens per jaar is hij een van de topartiesten in de Nederlandse clubscene.

Resident Dj bij SLAM!

Releases, mixtapes, remixen en bootlegs, ‘resident’ bij SLAM! waar Billy 4 keer per jaar zal optreden met zijn live mix challenge. Billy drukte zijn stempel op de grootste clubs en festivals in de Verenigde Staten, Panama, Mexico, India, Indonesië, Maleisië, China en Guatemala. Solotours door het hele land en 5 ‘MTV European Totally Summer’ tours in Spanje, Italië, Griekenland, Bulgarije, Turkije en België. Hij trad ook op in een groot aantal Europese steden, waaronder Istanbul, Praag, Barcelona, Frankfurt, Parijs en Lissabon.

# 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

De tracks van Billy The Kit worden uitgebracht op Spinnin ‘, Musical Freedom, Universal Music, Mixmash, Dim Mak, EMI, Hysteria-platen en Flamingo Records. Zijn samenwerking met Blasterjaxx “Loud and Proud” uit zijn geboortestad werd uitgebracht op de label van Tiesto; Musical Freedom, dat meteen in de hitparade terecht kwam en werd ondersteund door alle iconen in het spel. Billy’s releases hebben geresulteerd in verschillende Beatport Top 50 hitlijsten en 6 top 10 hits, waaronder een # 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

Boekingen Billy The Kit

De recente releases van 3 radio-singles op Universal hebben tot grote successen geleid, zoals; het volkslied van de Nederlandse MTV awards, talloze gastoptredens op nationale tv- en radioshows, grote steun van de belangrijkste radiostations waaronder een Radio 538’s Dance Smash (populairste dance-track van Nederland). Een # 1 positie in iTunes Dance en # 5 in de iTunes algemene lijst en topposities in de DMC Buzz chart, Cool Cuts chart en de belangrijkste nationale (mainstream) chart; Top 40.

Kom in de stemming

Billy The Kit boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Billy The Kit te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Billy The Kit wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Billy The Kit viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Billy The Kit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Billy The Kit boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Billy The Kit kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Billy The Kit boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!