Tony Junior boeken?

Tony-Junior-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Tony Junior boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tony Junior

Tony Junior is vandaag een van de meest herkenbare artiesten in Dance Music. Zijn rock-‘n-roll-optreden, zijn geweldige live-optredens en uitstekende sets laten elk publiek rocken.

Ritme door Tony’s aderen

Zijn hele leven loopt het ritme door Tony’s aderen. Op zijn twaalfde verliet hij de school om professioneel drummer te worden, muzieklessen te geven en met bands op te treden. Dansmuziek kwam al snel bij hem. Hij begon met produceren en DJ-en en een paar jaar geleden brak Tony op grote schaal door met een reeks enorme samenwerkingen met onder andere Tiesto, Nervo, Kura, DVBBS en Steve Aoki. Sindsdien blijft Tony non-stop uitbrengen op enkele van ’s werelds meest gerespecteerde platenlabels, zoals Spinnin, Dim Mak, Musical Freedom, Maxximize en Smash The House.

90.000 abonnees

Tony is sterk aanwezig op sociale media. Zijn YouTube-kanaal, waar iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen van zijn gekke leven, heeft al meer dan 90.000 abonnees en zijn Instagram-berichten ontvangen tienduizenden likes en views.

Mainstream media-ster

In zijn thuisland Nederland is Tony ook een grote mainstream media-ster. Dit begon rond 2015, toen Tony de ster was van een real-life soap waarin de gekke avonturen van Tony en zijn vader een prominente rol speelden. Een vaste gast op vele tv- en radioshows, in 2018 schokte hij het publiek met zijn verschijning in de populaire tv-show “Expeditie Robinson”, beter bekend in de rest van de wereld als “Survivor”.

Boekingen Tony Junior

Tony toert wereldwijd en het hele jaar door. Zijn schema voor 2019 brengt hem van Azië naar Europa en daarbuiten en heeft shows bevestigd op Tomorrowland, Ultra, Mysteryland, Marenostrum XPerience, It’s The Ship, ISY Festival China, Dance Valley en nog veel meer geweldige festivals en clubs. Tony’s studio draait overuren, dus wat muziekuitgaven betreft, wordt 2020 ook een heel vol jaar!

Kom in de stemming

Tony Junior boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tony Junior te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tony Junior wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tony Junior viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tony Junior online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tony Junior boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tony Junior kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tony Junior boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!