Vato Gonzalez boeken?

Vato-Gonzalez-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Vato Gonzalez boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Vato Gonzalez

Vato Gonzalez brak in 2011 door met “Badman Riddim” in de top 10 van de UK Main Chart en heeft sindsdien een reeks radio- en clubhits die wereldwijd miljoenen streams hebben opgeleverd. Zijn unieke house sound met elementen uit deep-, future-, fidget-, UK- en bass house. Balancerend op de dunne lijn tussen underground en main stage, werd hij ondersteund door toonaangevende DJMAG top 100 artiesten en underground artiesten. Vato wordt geprezen door de grondlegger Chip E van de housemuziek voor zijn groove. Op BBC Radio1 werd hij geprezen door MistaJam voor zijn unieke geluid en door de legendarische DJ Pete Tong voor zijn perspectief.

Kenmerkende “riddims”

Zijn kenmerkende “riddims” kregen brede radio support op BBCR1, Kiss FM, 1Xtra, Rinse FM en hebben het afgelopen decennium geleid tot meer dan 2.000 optredens wereldwijd, variërend van verschillende edities van Tomorrowland tot tournees door Europa, de VS en Azië. Een ongeëvenaarde energieke podiumprestatie gecombineerd met een zeer technische en aanpasbare mixstijl maakte hem een welkome gast.

Dirty House Label

In 2007 lanceerde het “Dirty House” als een serie mixtapes met meer dan 15 miljoen streams. Al snel breidde hij het merk uit met een maandelijkse podcast die momenteel wordt gedraaid op verschillende radiostations, een gerespecteerd platenlabel onder collega-artiesten en een reeks uitverkochte clubavonden en festival in heel Europa.

Boekingen Vato Gonzalez

Vato is een uniek en uitgesproken persoon in een wereld vol artiesten. Hij is erg gepassioneerd door muziek. Zijn energieke persoonlijkheid en openhartige karakter op en naast het podium, bezorgden hem een sterke aanhang die overal zal opduiken.

Kom in de stemming

Vato Gonzalez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vato Gonzalez te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vato Gonzalez wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Vato Gonzalez viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Vato Gonzalez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vato Gonzalez boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Vato Gonzalez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Vato Gonzalez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!