Black Box boeken?

black box boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Black Box boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Black Box

Een van de belangrijkste exponenten van een golf van Italiaanse housemuziek die bloeide op de dansvloeren van de late jaren 80 en vroegen jaren 90, Black Box bestond uit drie Italiaanse studiomuzikanten (Daniele Dvoli, Mirko Limoni en Valerio Semplici), gezamelijk bekend als Groove Groove Melody.

Het team, gevestigd in het gebid van Reggio Emilia in Noord-Italië, maakte gebruik van Katrine (Catherine Quinol) als frontvrouw voor het Black Box-project.

Semplici was klarinetleraar en speelde in het muziekorkest in Bologna. Davoli was een bekende Italiaanse club DJ (bekend als DJ Lelewel), grotendeels in de Marabu Starlight Club en verantwoordelijk voor de hitsingle “Grand Piano”, een ander goed voorbeeld van “Italo-house”, terwijl Limoni de computer en het toetsenbord was. Whizzkid van het trio.

Het Groove Groove Melody-team werd opgericht als een van de beste productie-outfits in de Italiaanse dansmuziek, met meer dan een dozijn singles per jaar in hun geboorteland.

Onder deze producties zag de Britse muziekindustrie “Ride on Time”. De single werd de eerste van een reeks Italiaanse houseplaten die naar de Britse hitparade ging, bleef in 1989 zes weken op nummer 1 en werd een van de best verkochte dance-platen aller tijden.

Boekingen Black Box

Het Groove Groove Melody-team zat ook achter de productie van Starlight’s “Numero Uno” en bereikte de nummer 9 in de Britse hitlijsten. Onder zeven of meer pseudoniemen bleken ze tal van andere records te hebben.

Echter, als Black Box, brachten ze in april 1990 een album uit met de naam “Dreamland”, dat brak in de Amerikaanse hitlijsten, maar ook in het VK en de rest van de wereld, en met de hitsingles Ï don’t know anybody else”, “Everybody Everybody”, “Strike It Up” en “Fantasy”, een vernieuwing van de hit Earth, Wind and Fire.

Ze waren ook verantwoordelijk voor, naast andere remixen, de comeback-single van ABC uit 1991, “Say It”.

In 1995 werd een tweede album uitgebracht met de naam ‘Positive Vibrations’, met de Amerikaanse zanger ‘Charvoni’ en de singles ‘Not Everyone’, ‘I’ve got the vibration’, ‘Native New Yorker’ en ‘Fall into my love’.

In 2009, op de 20e verjaardag van de monsterklassieker, bracht remixen van wereldklasse van Bass Weazal, Davoli & Rockdaworld, Western Disco, Erosie, Kinky Roland, Zeronine Crew.

Kom in de stemming

Black Box boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 12 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Black Box te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Black Box wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Black Box viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Black Box online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Black Box boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Black Box kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Black Box boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!