Bombenstimmung boeken?

bombenstimmung boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Bombenstimmung boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bombenstimmung

Zet vier ervaren tiroler ‘rotten’ uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische harmonika met interactieve live-zang scheurende gitaren en échte drums dan krijg je een formatie die een super sfeer neerzet. Of, zoals de Duitsers zeggen, Bobbenstimmung! Bombenstimmung (deels bekend als Wiesnhammer) is de nieuwe topformatie van Harmonicaspeler en toetsenist Ron Degens (o.a. Anseltaler, Coverband Courage), zanger Peter Graus (o.a. Anseltaler, Wiesnhammer), gitarist Ad van Beek (o.a. Coverband Courage) en drummer Luuk Steins (ADHD, Wiesnhammer). Vier getalenteerde muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Menige feesttent of zaal hebben ze de afgelopen jaren al in verschillende formaties op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze!

Boekingen Bombenstimmung

In hun energieke live-show, vliegen niet alleen de Duitstalige hits je om de oren, ook de muzikanten razen van links naar rechts over het podium. Om vervolgens geheel onverwacht, midden tussen het publiek te staan. Interactie is het toverwoord bij deze nieuwe formatie. En logisch, van de drummer kunnen we dit natuurlijk niet verwachten. Maar waar zang, harmonika en gitaarsolo’s zorgen voor een wervelende afwisseling, is de drummer de solide basis onder het muzikale geheel. Wil je iets geheel nieuws op je podium, verzorgd door ‘oude bekenden?’ dan ewten wij al dat ze met dit optreden ‘Stimmung’ brengen!

Bombenstimmung welteverstaan!

Kom in de stemming

Bombenstimmung boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bombenstimmung te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bombenstimmung wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bombenstimmung viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bombenstimmung online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bombenstimmung boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bombenstimmung kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bombenstimmung boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!