Charlotte ten Brink boeken?

charlotte ten brink boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Charlotte ten Brink boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Charlotte ten Brink

Charlotte Liza ten Brink werd geboren op 12 januari 1988 in Amsterdam. Ze groeide op als middelste in een gezin van vijf meisjes. Toen ze klein was had Charlotte al cello- en pianoles. Pianospelen vindt ze nog steeds heerlijk om te doen.

Tijdens haar middelbare schooltijd op het Amsterdamse Barlaeus Gymnasium was Charlotte zoveel mogelijk bezig met zingen. Ze besloot het serieus aan te pakken en nam zangles op de gerenommeerde zangschool van Babette Labeij. Daar werden haar de grondbeginselen van het zingen bijgebracht. Bijzonder is het dan ook, dat ze daar tegenwoordig zelf zangdocent is, en zo haar kennis weer doorgeeft aan groepen jonge zangers en zangeressen. Maar, Charlotte is kritisch, ambitieus en perfectionistisch, en vindt dat ze nooit is uitgeleerd. Ze besluit privéles te nemen: eerst bij Kees Taal, en recentelijk, tot op de dag van vandaag, krijgt ze wekelijks les van Klara Uleman.

Nadat ze haar middelbare school had afgerond besloot ze een jaar leuke dingen te gaan doen en te gaan werken bij restaurant Pasta e Basta in Amsterdam, waar de bediening ook zingt voor de gasten. Een perfecte plek om meer ervaring op te doen in optreden voor veel publiek. Naast haar werk bij Pasta e Basta ging ze communicatiewetenschappen studeren aan de UvA. Toch bleef zingen altijd haar grootste interesse hebben, en trad Charlotte steeds vaker op.

Boekingen Charlotte ten Brink

In 2009 deed Charlotte mee aan televisieprogramma Popstars, waar ze het schopte tot de kwartfinale. Een jaar later werd ze gevraagd om mee te doen aan de eerste editie van The Voice of Holland, en, met succes: ze bereikte de liveshows. Van de talentenjachten leerde Charlotte ontzettend veel, en daarnaast gaven ze haar het laatste duwtje om haar droom na te jagen: het maken als zangeres. Begin 2011 stopte Charlotte met haar studie om zich volledig op haar zangcarrière te richten. Niet langer wilde ze zich door anderen laten voorschrijven wat ze moest doen, of wat ze wel en niet mocht zingen. Ze besloot zelf de touwtjes volledig in handen te nemen, en richtte haar eigen platenlabel, ‘Dot’s Records’, op. Met producer Nando Eweg dook ze de studio in om te werken aan haar debuutalbum. Nu, een jaar later is het eindelijk zo ver: haar eerste eigen single ‘Fool’ ligt in de winkels.

Een droom die uitkomt. Maar, als het aan Charlotte ligt is dit pas het begin van een lange zangcarrière. Haar doel is het uitbrengen van haar eigen album met allemaal mooie nummers er op. Want, zegt ze: “Het belangrijkste aan muziek is dat je er je emoties en gevoelens mee kan overbrengen. Mensen raken met je stem, dat is het mooiste wat er is”.

Kom in de stemming

Charlotte ten Brink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Charlotte ten Brink te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Charlotte ten Brink wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Charlotte ten Brink viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Charlotte ten Brink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Charlotte ten Brink boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Charlotte ten Brink kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Charlotte ten Brink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!