Cheyenne Toney boeken?

cheyenne toney boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2013)

Cheyenne Toney boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cheyenne Toney

Cheyenne Toney debuteerde in 2013 op 18-jarige leeftijd in de tv hit-show The voice of Holland en schopte het met verve tot de halve finale. Met haar schitterende vertolking van Stromae’s ‘Formidable’ wist ze vele harten te veroveren en haalde ze de nummer-1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

In de daaropvolgende tijd trad ze op met Marco Borsato (een duet in zijn Ziggo Dome concert series), met de legendarische Sister Sledge en mocht ze acte de presence geven bij Humberto Tan’s hit-concept ‘Let’s Dance’, wederom in een uitverkochte Ziggo Dome.

Boekingen Cheyenne Toney

In 2015 bracht ze een EP (‘Mijn Hart’) uit en heeft zich sindsdien toegelegd op het schrijven van meer eigen materiaal. Cheyenne heeft een bijzondere en krachtige stem waarmee ze op prachtige wijze haar eigen verhaalemotie weet te geven. Haar muziek omschrijft zich het beste als een mix van pop, R&B en Funk met een vleugje reggae.

Haar nieuwe, funky en intense single heet ‘Deja Vu’, is gemaakt met hetzelfde team en wordt vergezeld door een prachtige, krachtige en vrouwelijke videoclip.

Kom in de stemming

Cheyenne Toney boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cheyenne Toney te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cheyenne Toney wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Cheyenne Toney viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Cheyenne Toney online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cheyenne Toney boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Cheyenne Toney kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Cheyenne Toney boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!