Nicole Bus boeken?

nicole bus boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2013)

Nicole Bus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nicole Bus

Nicole Bus is een soulvolle singer-songwriter met een rauw en authentiek geluid. Op elfjarige leeftijd begon Nicole met het schrijven en componeren van haar eigen liedjes. Haar muziek is een presentatie van haar geloof en diep gevoelde emoties. Medelevend en koesterend haar muziek slaagt erin om kracht en troost te geven. In 2006 trad ze op als voorprogramma van de Amerikaanse gospelzanger Canton Jones.

Als onderdeel van een singer-songwritertour in 2008 ging ze naar Israël, Palestina en Nicaragua. In Nicaragua sloot ze zich aan bij een groep van de meest geprezen vrouwelijke muzikanten van het land (onder meer Gaby Baca, Katia Cardenal en Clara Grun) als onderdeel van de International Gathering of Female Singer / Songwriters. Deze ervaringen hebben bijgedragen aan de vorming van haar tot de artiest die ze nu is .

Waar Nicole ook verschijnt, succes zal zeker volgen. Haar indrukwekkende stem, warme uitstraling en krachtige boodschap, won in 2009 de Gospel Challenge een grote wedstrijd in de Nederlandse gospelwereld. Met het vertrouwen en de allure van een doorgewinterde artiest opende ze het Gospelfestival in Paradiso, waar ze het winnende lied Jerusalem zong.

Boekingen Nicole Bus

2010 was een erg druk en lonend jaar, het werd geprezen als een van de beste acts die optraden op het XNOIZZ Flevo Festival. Nicole speelde in een unieke showcase op de nieuwe Nederlandse muziekconferentie Buma Rotterdam Beats voor een jury van verschillende internationale muziekinstellingen (universele muziek GB, warner / chappell muziek NL, badboy records VS). Alle aanwezige juryleden waren overweldigd door de prestaties van Nicoles en prezen haar uk / us-geluid. Na de opening van het gospelfestival in Paradiso keerde ze op 11 december 2010 terug om de 25-jarig jubileumeditie van Nederlands langstlopende muziekwedstrijd “De Grote Prijs van Nederland” te winnen.

Voor deze zegevierende oproep werd ze door koning Alexander en koningin Maxima van Nederland uitgenodigd voor een diner in het paleis om haar prestaties tot nu toe te eren. In 2011 bracht ze haar eerste album uit met EMI-records en Bladehammer heette “The heart of the matter”.

In 2012 toerde ze in Singapore en Indonesië en presenteerde ze haar eigen motiverende tv-programma op de Indonesische televisiezender Indo Vision.

Dit jaar presenteert ze weer een tv-programma op de Nederlandse televisie genaamd G-Time tv op zender Family 7. Nicole zit nu in haar derde jaar van het Conservatorium van Amsterdam. Ze produceert, schrijft en bespeelt zelfs verschillende instrumenten.

Momenteel werkt ze hard aan haar tweede debuutalbum dat volgend jaar te verwachten is.

Kom in de stemming

Nicole Bus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nicole Bus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nicole Bus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nicole Bus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nicole Bus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nicole Bus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nicole Bus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nicole Bus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!