Christopher Max boeken?

christopher max boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2012)

Christopher Max boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Christopher Max

De Amerikaanse singer/songwriter Christopher Max woont alweer sinds een paar jaar in Nederland. Op dit moment geniet de flamboyante Christopher grote bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland in het team van Roel van Velzen. Hij schopte het uiteindelijk ver tot en met de live shows. Muziek zat hem al vroeg in de genen, dat kon ook niet anders met als vader de beroemde zanger en tekstschrijver Gene Mc Daniels die in de jaren 60 diverse hits scoorde. Zijn oudste twee kinderen brachten Christopher er uiteindelijk toe dat hij zich in Nederland ging vestigen.

Christopher heeft in Amerika al aan aardige muzikale staat van dienst en stond onder contract bij EMI Records en Sony Music Publishing in New York City waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Op dit moment is hij fulltime muzikant en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. Het 49-jarige muzikale talent werkte eerder met grote wereldsterren zoals Michael Jackson, Whitney Houston, Slash en Lenny Kravitz. Laatstgenoemde mag hij al jarenlang ook tot zijn vriendenkring rekenen. Zijn muziekstijl laat zich het beste omschrijven als rock/pop.

Boekingen Christopher Max

Zijn uitgebreide muzikale toevoegingen aan welke hij heeft meegewerkt in zijn loopbaan omvatten een-lijst van nummer een rock, pop, soul en R & B artiesten:

 • Michael Jackson? (PEPSI RC)
 • Whitney Houston – (COCA COLA COMMERCIAL – NYC)
 • Slash (* VAN GUN’S & ROSES / Velvet Revolver)
 • Prince (MARTIKA’S KITCHEN” CD)
 • Simon Lebon – DURAN DURAN (JAPAN TOUR W / Nile Rodgers)
 • John Taylor – DURAN DURAN
 • Lenny Kravitz
 • Diana Ross – (Christopher schreef mee met Nile Rodgers)
 • Michael MCDonald
 • Steve Winwood

Kom in de stemming

Christopher Max boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Christopher Max te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Christopher Max wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Christopher Max viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Christopher Max online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Christopher Max boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Christopher Max kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Christopher Max boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!