Colin Benders boeken?

colin benders boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Colin Benders boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Colin Benders

Soms is het tijd voor even wat anders. En pas als je alles durft te laten liggen wat je hebt opgebouwd kan je echt vrij zijn om te doen wat je wilt. Zoiets moet Colin Benders, de 31-jarige Utrechter hebben gedacht toen hij zijn huidige project aanging. Want in plaats van zijn orkest op te trommelen waar hij sinds 2009 mee werkt, heeft hij zich opgesloten met een machine.

Een modulaire synthesizer om precies te zijn. En waar hij 6 jaar geleden nog geen idee had wat hij ermee aan moest, is Benders intussen niet meer weg te slaan van zijn instrument. Dat dit niet onopgemerkt blijft mag duidelijk zijn, wereldwijd begint er een groeiende nieuwsgierigheid waarneembaar te worden voor wat Benders aan geluiden produceert. En niet voor niks want die resultaten zijn vrij verbijsterend te noemen: waar je je het ene moment in een droomwereld van harmonie waant, word je even later genadeloos wakker geschud door brute bassen en zware beats, die op hun beurt weer naadloos met je dromerigheid versmelten om zo in een soort maniakale euforie te eindigen.

Boekingen Colin Benders

Genre is, zoals gebruikelijk bij Benders, niet in een stijl te vangen. Sterker nog, de muziek is een gevolg van de avond, alles lijkt ter plaatse geschreven te worden. Dit maakt elk optreden anders en eenmalig en werkelijk een ervaring om bij te zijn geweest. Over verdere plannen voor een albumrelease is nu nog vrij weinig duidelijk, al is via zijn wekelijkse livestreams op Facebook en Twitch.tv op de voet te volgen hoe dit nieuwe muzikale avontuur van Benders zich ontwikkelt.

Kom in de stemming

Colin Benders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Colin Benders te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Colin Benders wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Colin Benders viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Colin Benders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Colin Benders boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Colin Benders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Colin Benders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!