CV Opsmuk boeken

CV-Opsmuk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief M-set

CV Opsmuk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie CV Opsmuk

CV Opsmuk is een carnavalsact die tijdens de eerste corona lockdown is ontstaan en sindsdien al 2 Carnavalsnummers heeft uitgebracht met een gecombineerd aantal van meer dan 150.000 streams op Spotify!

Een lot uit de loterij

Een groep van 5 vrienden die elkaar op de studie zijn tegengekomen en dat is ondertussen alweer 10 jaar geleden. Ze hebben in 2021 het nummer: “Een dinosaurus die courgette eet”, midden in het corona jaar uitgebracht. Het hele schrijfproces is toen ook op de voet gevolgd door Rob Janssen, radio DJ bij 3FM. Het eerste jaar waren er helaas amper optredens met publiek door Corona, maar dat weerhield hen er niet van om in 2022 een nieuwe plaat uit te brengen: “Gewonnen in de Lotto”.

Boekingen CV Opsmuk

Carnaval 2022 was goed gevuld met vele optredens in het Brabantse land. Naast deze optredens waren ze ook te gast bij BredaNU, Baronie TV en Sanseveria TV en het legendarische Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant. Met carnaval 2023 voor de deur staat CV Opsmuk te trappelen van enthousiasme. Maak je op voor een geweldig feest!

Kom in de stemming

CV Opsmuk boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om CV Opsmuk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u CV Opsmuk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met CV Opsmuk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u CV Opsmuk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

CV Opsmuk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u CV Opsmuk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

CV Opsmuk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!