De Pitaboys boeken?

de pitaboys boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Pitaboys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Pitaboys

November 2010, ergens in een café te Sint-Niklaas, borrelt het idee op om iets te doen met “Waar is da Feestje?”. En ja hoor, 5 dagen later stond de single op iTunes, het was op een vrijdag, de maandag daarop sprak men in Vlaanderen van dé hit van de laatste decennia …. De Pitaboys en hun klassieker waren geboren!

Het gevolg waren opnames bij Anne’s Vlaamse 10 (TOTZ opvolger) bij VTM, waar ze ook op nummer 1 kwamen te staan! Nadien volgden nog hits als “Onzen bok”, “Ukulele”, “Ca c’est la vie”, “De Kaspische Zee”, “Volle Gas”, “Janet wie heeft da kieken opgefret”, “Reggaebeat”, enzovoorts..

Boekingen De Pitaboys

Nu bijna 10 jaar verder staan beide heren nog geregeld op een Vlaamse podium en mogen we jaarlijks nog een 3 tot 4-tal singles bewonderen. Er zijn ook reeds 3 albums uit en het 4de staat in de pijplijn. Hoogtepunten waren ongetwijfeld optredens bij “De Foute Party” van Q in de Ethias, optreden in het Sportpaleis (!) tijdens de WK-events, optreden op de Groenplaats bij hun vrienden van Katastroof en hun 35-jarige viering maar vooral het immer respect van hun fans en het zien dat de mensen zich amuseren tijdens hun optredens met hun eigen stijl van après-ski!

Kom in de stemming

De Pitaboys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Pitaboys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Pitaboys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Pitaboys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Pitaboys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Pitaboys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Pitaboys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Pitaboys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!