De Romeo’s boeken?

de romeos boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

De Romeo's boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Romeo’s

Vanaf 2014 kan iedereen in de huiskamer van het feest meegenieten, via de dvd Het Zingpaleis 2013 Live. Davy, Chris en Gunther maken een nummer samen met Willy Sommers en ze geven met Willy (nog steeds) dubbelconcerten. De Romeo’s lanceren in de zomer een gloednieuwe single ‘Deze is voor Julia’, een dikke nummer 1. Ze zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de Zomerhit van Radio 2. Op 31 oktober staan ze met hun eigen ‘Feestival’ in de Lotto Arena in Antwerpen.

Zingpaleis in Hasselt

Het jaar 2015 bracht heel wat leuke dingen voor de drie knappe heren: op 6 maart verscheen hun album ‘De Romeo’s op stap’! Op zaterdag 24 oktober trokken Gunther, Chris en Davy opnieuw naar de Ethias Arena in Hasselt voor hun Zingpaleis.

In Het Spoor Van De Romeo’s

2016 was met meer dan 200 optredens absoluut knallen. Een cameraploeg en journalist volgden Chris, Davy en Gunther een jaar lang: het resultaat werd niet alleen uitgezonden als televisiereportage op één maar werd ook in boekvorm gegoten. ‘In Het Spoor Van De Romeo’s’ is verkrijgbaar in de boekhandel en online. Voor de zevende keer vulden ze hun eigen Zingpaleis in de Ethias Arena.

Frikandel XXL

In januari 2017 verscheen er weer een album van De Romeo’s, ‘Vrienden Voor Altijd’. Half februari lag hun Frikandel XXL in de frituur.

In maart van dat jaar werden ze gebombardeerd tot echte filmsterren. Hun eigen film H.I.T., met Chris, Davy en Gunther in de hoofdrol.

Romeo’s Speciaal saus

2018 zorgde eveneens voor een aantal hoogtepunten. Naast de frikandel XXL, die de kaap van anderhalf miljoen al even voorbij is, kwam er ook een Romeo’s Speciaal saus uit. Een kruidige andalouse met verse stukjes ui, eveneens exclusief voor de frituristen.

Het jaar dat ze eveneens 15 jaar op de planken staan en gevierd werd met een aantal memorabele grote theatershows én een nieuw album.

Boekingen De Romeo’s

Ondertussen knalden De Romeo’s 2019 binnen met alvast een opgemerkt optreden in het Antwerpse Sportpaleis tijden de eerste edite van de Moose Bar XXL. Memorabel ! In het voorjaar schrijf je alvast, naar jaarlijkse gewoonte, Het Schlagerfestival maar in je agenda.

En in de zomer van dit jaar gaan ze zeker nog eens uitpakken met ‘het onverwachte’ ! hou ze in het oog. Maar 1 ding is zeker…

De Romeo’s blijven… 100% FEESTGARANTIE!

Kom in de stemming

De Romeo’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Romeo’s te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Romeo’s wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Romeo’s viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Romeo’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Romeo’s boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Romeo’s kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Romeo’s boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!