Dana Winner boeken?

dana winner boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Ook te boeken met live-band

Dana Winner boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dana Winner

Dana Winner (Hasselt, 10 februari 1965) zingt al zo lang ze het zich kan herinneren. Het is dan ook logisch dat ze als kind aansluit bij het kerkkoor en dat ze in het dorpscafé boven op een bierbak gezet wordt om mee te zingen met de discobar.​

Wanneer de meisjes van het volleybalteam waar Dana bij speelt, haar voor de grap inschrijven voor een zangwedstrijd, verandert haar leven totaal. Want Dana komt – tot haar eigen verbazing- als winnares uit de bus. En vanaf dat moment gaat het snel. Met haar versie van het Carpenters-liedje ‘Op Het Dak Van De Wereld’ heeft ze in België in 1989 een eerste hit te pakken.

5 keer ‘beste zangeres’

Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven Regenbogen’ belanden allemaal bovenaan de hitparade. De populariteit van Dana in eigen land is fenomenaal, want ze wordt vijf jaar op rij verkozen tot ‘Beste Zangeres’.​

Maar ook het buitenland ontdekt haar ‘gouden stem’.

Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden sluiten Dana in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt er de hitparades in.

Dana Winner is de eerste Belgische zangeres die erin slaagt om de meest gedraaide artieste op de Duitse radio te worden. En in Nederland roept Radio 2 haar bijdrage aan de duetten-CD met liedjes van André Hazes uit tot ‘hét kippenvel-moment’ van de plaat. Dana’s Engelstalige cd’s verkopen dan weer als zoete broodjes in Zuid-Afrika en ze is er één van de succesvolste zangeressen.​​

Meer dan 3,5 miljoen albums

Doorheen haar carrière bracht Dana Winner reeds meer dan 250 liedjes uit. Dat leidde intussen al tot ruim 3,5 miljoen verkochte cd’s wereldwijd. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij.

En of het nu in een grote concertzaal is of in een intiem theater, overal weet Dana het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows.​

Dana Winner bereikte een bijna iconische status maar blijft zich daarnaast ook voortdurend voor en achter de schermen inzetten voor mensen die het minder hebben. Een ‘Hart Voor Limburg’, ‘Kom Op Tegen Kanker’ en heel wat persoonlijke ontmoetingen achter gesloten deuren maken van Dana een steun en toeverlaat voor velen.

Liefde voor muziek

Door de deelname in 2016 aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ maakte Dana jong en oud nog eens duidelijk dat ze één van onze strafste zangeressen is.

Haar intense en doorvoelde vertolking van ‘One Moment In Time’ was hét muzikale tv-moment van het jaar. Het platina album ‘Puur’ dat ze vervolgens uitbracht met daarop ook de hits ‘Zee Vol Dromen’ en ‘Weer Verder Gaan’ ging maar liefst 26.000 keer over de toonbank. Volkomen terecht won Dana de Zomerhit Award voor ‘Beste Zangeres’.

Virale wereldhit

Al dat moois krijgt nu een prachtig vervolg. In de volksmond zegt men : ‘je eerste liefde vergeet je nooit’. En de eerste liefde van Dana is de muziek. Al een leven lang heeft muziek haar hart gestolen, en het is de muziek die – over alle stijlen en genres heen – haar voortdurend inspireert, begeestert, troost biedt of gelukkig maakt.​

Het was Dana’s droom om ooit eens een plaat te maken met liedjes die haar nauw aan het hart liggen en die ze op haar muzikale levenspad tegengekomen is. Die droom is nu werkelijkheid geworden met het schitterende album ‘Eerste Liefde’. Frank Vander linden van De Mens schreef de meeste teksten en Dana heeft de liedjes vol overgave ingezongen met haar gekende passie.​

30 jaar carrière

Het album ‘Eerste Liefde’ is niet alleen een mijlpaal in de succesvolle carrière van Dana Winner maar ook een must voor elke muziekliefhebber. Met 3 opeenvolgende succesvolle radiosingles, twee nominaties voor Radio 2 Zomerhit (‘Beste Zangeres’ en ‘Zomerhit’) en een zetel als coach in ‘The Voice Senior’ op VTM neemt Dana Winner alvast een mooie aanloop naar haar jubileum volgend jaar.​​

Tussen 6 uitverkochte kerstconcerten door, treedt Dana Winner in December op in een eveneens uitverkochte Sun Arena in Pretoria, Zuid-Afrika. In totaal zingt ze zo gedurende haar kersttour in een periode van twee weken tijd voor 12.000 fans.

In 2019 trekt Dana opnieuw door Nederland en Vlaanderen met een indrukwekkende nieuwe theatertour.​

Dana Winner viert overigens 30 jaar carrière en dat wordt uitvoerig gevierd met een 3CD box, een eigen bPost postzegelcollectie, een theatertour in Vlaanderen en Nederland en als kers op de taart een uitverkocht concert voor meer dan 5.500 fans in de Lotto Arena in Antwerpen (BE).

Boekingen Dana Winner

2020 neemt opnieuw een vliegende start voor Dana Winner. Met een nieuwe single en de start van 34 theaterconcerten in binnen- en buitenland neemt ze alvast een aanloop naar een uniek én éénmalig concert in het Antwerpse Sportpaleis.​

Voor de gelegenheid nodigt ze een aantal (inter)nationale gastartiesten uit. Dana Winner belooft haar fans alvast dat het nog grootser, nog intiemer en nog indrukwekkender wordt!

“Allicht het grootste concert dat ik ooit heb gegeven”, zegt ze zelf.

Kom in de stemming

Dana Winner boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dana Winner te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dana Winner wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dana Winner viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dana Winner online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dana Winner boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dana Winner kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dana Winner boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!