De Valsspeler boeken?

De-Valsspeler-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Valsspeler boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Valsspeler

Hij reist van stad naar stad om mensen op te lichten: de grifter. Zijn belangrijkste gereedschap? Mensenkennis! Daarmee zorgt hij ervoor dat mensen vrijwillig hun geld inleveren zonder er iets voor terug te krijgen. En achteraf zullen de mensen nog zeggen dat ze hem een aardige vent vonden ook. Peter Woerde is een ‘Gracious Grifter’. Hij geeft zijn gasten namelijk wel iets terug: de onvergetelijke ervaring vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de ‘confidence games’ die overal ter wereld gespeeld worden. De bij de ingang uitgedeelde nepdollars zullen gedurende de avond gestaag hun weg vinden naar Peter’s zakken om uw gasten aan het eind van de avond berooid achter te laten. En zoals bij de echte grifters zullen ook hier uw gasten nog lang napraten over deze sympathieke man die hun geld zo vriendelijk in ontvangst nam.

Boekingen De Valsspeler

Ook Peter’s act ‘The Crooked Croupier’ is zeer geschikt voor casino- of Las Vegas themafeesten. De gasten schuiven bij Peter’s blackjacktafel aan en beleven hier het oude Las Vegas. Ze ervaren hoe het is om een simpel spelletje blackjack te spelen tegen een croupier die niet helemaal eerlijk is. Zo gauw de gasten blut zijn, licht Peter zelfs een tipje van de sluier op en onthult hij enkele technieken die in het Las Vegas van de jaren ’50 gebruikt werden om de argeloze gokker van zijn geld te ontdoen.

Kom in de stemming

De Valsspeler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Valsspeler te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Valsspeler wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Valsspeler viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Valsspeler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Valsspeler boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Valsspeler kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Valsspeler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!