Magic Unlimited boeken?

Magic-Unlimited-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Magic Unlimited boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Magic Unlimited

Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen. Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis. Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

Boekingen Magic Unlimited

Het jaar 2015 stond in het teken van veel internationale optredens en magische verrassingen. 2015 startte in Berlijn, waar Oscar, Renzo en Mara een aantal maanden voor uitverkochte zalen in het beroemde theater Wintergarten stonden. Aansluitend volgde een twee maanden durende tournee met de produktie ‘Top Secret’. Hiermee veroverde Magic Unlimited samen met vader Hans Kazàn en broer, comedian Steven Kazàn, de Nederlandse theaters.

Magic zit in het bloed!

Het feit dat Kian Kazan, de vijfjarige (!) zoon van Mara en Renzo, zijn televisiedebuut maakte in de SBS tv-show ‘We are family’, bewijst dat bij de hele familie Kazàn “magic” in het bloed zit! In september en oktober 2015 trad Magic Unlimited meermaals op in China. Onder andere in de miljoenensteden Ningbo en Chengdu. Eind oktober werd hun splinternieuwe goochelboek, ‘Op goochelavontuur met de familie Kazàn’ onthuld tijdens een live televisie-uitzending van het populaire programma RTL Late Night vanuit Amsterdam.

Le plus grand cabaret du monde

In november reisden de illusionisten af naar Parijs, waar televisieopnamen gemaakt werden voor de oudejaarsshow van de tv-show ‘Le plus grand cabaret du monde’. Deze uitzending werd door maar liefst 4 miljoen mensen bekeken. Het jaar werd afgesloten met twee uitverkochte Kerstshows waarbij de gehele Magic Family op het podium stond. Direct daarna is Magic Unlimited doorgereisd naar het Duitse München, waar ze met 11 shows in het avond aan avond uiterkochte Prinzregententheater 2015 tot een spectaculair einde hebben gebracht.
Hoogtepunten Magic Unlimited

  • Tv-opnames voor de NBC televisie in het Ceasar’s Palace in Las Vegas
  • Het gast-optreden van Magic Unlimited tijdens de New Years Eve special van CCTV in China werd door maar liefs een half miljard mensen bekeken.
  • Uit handen van Prins Albert ontvingen zij de Monte Carlo Magic Star Award.
  • Regelmatig te gast in grote internationale show programma´s als Le plus grand Cabaret du Monde (Frankrijk), Fernsehgarten (Duitsland), Noche Sencacional (Spanje) en de En Büyük show (Turkije).

Kom in de stemming

Magic Unlimited boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Magic Unlimited te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Magic Unlimited wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Magic Unlimited viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Magic Unlimited online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Magic Unlimited boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Magic Unlimited kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Magic Unlimited boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!