Robin Matrix boeken?

Robin-Matrix-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Robin Matrix boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robin Matrix

Robin Matrix is geboren en opgegroeid in Den Haag. Op zeer jonge leeftijd was Robin al erg creatief met goocheltrucs en dagelijks bezig met magie. Vanaf zijn 10e verzorgt hij al optredens voor publiek en langzaam aan realiseerde Robin zich dat hij van goochelen zijn beroep zou gaan maken. Momenteel boekt hij veel succes bij zijn optredens. Robin heeft tijdens goochelwedstrijden heel wat prijzen in de wacht weten te slepen.

Echte magische entertainer

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog. Robin zijn grootste succes tot nu toe waren zijn fantastische optredens op de World Expo in Aichi Japan, waar hij 3 maanden lang dagelijks 1000den mensen entertainde.
Robin Matrix staat garant voor kwaliteit op elk gewenst optreden!

Gewonnen vakprijzen

Gewonnen vakprijzen 2009:
-1ste prijs Magic Effects Super Cup!

Gewonnen vakprijzen periode 2006-2008
-Beste goochelaar van Nederland in de categorie algemeen goochelen.
-1ste prijs Fred Kaps Award
-1ste prijs Grote prijs van Vlaanderen
-3e prijs TV-programma Bijna Beroemd

Boekingen Robin Matrix

Robin Matrix loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij uw gasten eens flink bij de neus neemt. Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat u er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt! Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt verwachten! Tafelgoochelen kan onder andere worden ingezet voor: Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Recepties, Diners, Verjaardagen etc.

Kom in de stemming

Robin Matrix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robin Matrix te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robin Matrix wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robin Matrix viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robin Matrix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robin Matrix boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robin Matrix kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robin Matrix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!