De zingende skileraar boeken?

de zingende skileraar boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De zingende skileraar boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De zingende skileraar

Jan Joost = de zingende skileraar.

JJ de zingende skileraar is een apres-ski act die interactieve optredens verzorgt waarbij het meedoen centraal staat. Gekleed in (on-)vervalst skipak laat hij de hele zaal ‘droog skiën’. Hij zorgt voor een échte apres-ski sfeer.

Zijn eerste single als skileraar is getiteld “Wat een feest”. Iedereen kent het gevoel dat je bekruipt als je de ‘morning after’ na het feest de kamer weer binnenstapt. Alle troep ligt er nog en je denkt ‘dit nooit weer’. Maar als je dan terug kijkt naar de geslaagde avond, dan weet je… we doen het heus nog wel een keer.

Boekingen De zingende ski-leraar

Feitelijk is het de opvolger van de ‘Feestballade’ die nog werd uitgebracht onder de naam Jan-Joost. (In de Feestballade vraagt de zanger zich af in de aanloop van het feest, of alles wel is geregeld).

JJ de zingende skileraar verzorgt een half uurtje échte apres-ski.

Natuurlijk komen zijn eigen liedjes voorbij, maar ook absolute feestklassiekers zoals bijvoorbeeld Schatje mag ik je foto!

Kom in de stemming

De zingende skileraar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De zingende skileraar te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De zingende skileraar wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De zingende skileraar viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De zingende skileraar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De zingende skileraar boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De zingende skileraar kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De zingende skileraar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!