Desiree Surie boeken?

desiree surie boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Desiree Surie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Desiree Surie

Desiree Surie is een allround zangeres van 43 lentes jong. Op haar 8e jaar betrad Desiree haar éérste podium, ze begon met playbacken op de hits van o.a. Madonna en Whitney Houston. Na deze ervaring op zeer jonge leeftijd kreeg Desiree de moed om het toch echt LIVE te gaan doen.

Op haar 12e jaar won ze de 2e prijs als Whitney Houston met “I Wanna Dance” in Club Strass te Den Haag waar niemand minder dan Anneke Gronloh in de jury zag. Vlak hierna ontstond er een duo met de vader van Desiree “Soulman Surie” waar ze nu nog regelmatig mee optreedt in het land.

Op haar 15e jaar heeft Desiree ook voet op de grond gezet bij de soundmixshow van Henny Huisman ook hier hield Desiree een leuke ervaring op na. In 2014 stond Desiree in het programma ‘Beat It’. Hier is helaas niet veel uitgekomen, maar desondanks stond Desiree hierna met regelmaat op festivals in o.a. Duitsland met de Big Band Funkgenerator.

Boekingen Desiree Surie

Nu inmiddels jaren later zit Desiree in een trio “SugarLips” met Nicky van der Kuyp en Sandra Meyer, en is Desiree de vaste huis zangeres van Fun4Two.

Nu hedendaags is Desiree ook solo aan de weg aan het timmeren onder haar eigen naam, Desiree Surie. En heeft ze sinds kort haar 1e debuut single opgenomen getiteld “If I Can’t Have You” een cover van de bekende hit van The BeeGees. De Productie was in handen van Brad Grobler.

Kom in de stemming

Desiree Surie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Desiree Surie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Desiree Surie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Desiree Surie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Desiree Surie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Desiree Surie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Desiree Surie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Desiree Surie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!