Dez Lost BMX boeken?

dez lost bmx boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten á €0,19/km vanaf Haarlem

Dez Lost BMX boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dez Lost BMX

Dez Maarsen is Nederlands beste en Internationaal gezien een top BMX freestyler en weet als geen ander deze sportieve discipline in een show om te zetten! Dez is dan ook een veel gevraagde artiest in binnen- en buitenland en is solo te boeken of in een Urban Crew met de act
‘Urban-e-Motion’!

Shows van Dez zijn geschikt als opening act of entree act tijdens een (gala)diner, congres of feestavond en als publiekstrekker op beurzen, in winkelcentra, bij openingen en op familiedagen. Dez is inzetbaar voor reclamecampagnes en tours langs vestigingen en/of steden zowel voor solo optredens als onderdeel van producties al dan niet met andere Urban sport artiesten.

Dez heeft voor iedere doelgroep een passende choreografie en bijpassende muziekmix van theatraal, klassiek tot en met dynamische, hedendaagse energieke muziek of een combinatie ervan. Dez heeft graag een speelvlak van 5 x 5 meter, overige afmetingen zijn in overleg af te stemmen.

Kerstcircus Ahoy

Van 21 tot en met 30 december 2012 was Dez Maarsen dagelijks overdag te zien in Kerstcircus Ahoy met zijn collega’s van Urban-e-Motion, Energetic in Moving People!

BMX’en is een freestyle variant van het crossfietsen zoals wij het in Nederland kennen. Het creatief gebruiken van de crossfiets om trucs uit te voeren waarvoor je controle moet hebben over de fiets en over je eigen lichaam.

Dez Maarsen is geboren en getogen in Haarlem, Nederland. Al van jongs af aan was Dez in de ban van het stunten met een fiets. Toen hij op een dag op TV iemand als het ware zag “breakdancen” op een fiets, heeft dat beeld hem nooit verlaten. Op 14 jarige leeftijd kwam hij in het bezit van zijn eerste BMX stuntfiets en heeft hij sindsdien bijna nergens anders meer oog voor gehad. Al snel kwam hij er achter dat hij een echte aanleg had voor de sport. Gecombineerd met een hoop toewijding en discipline ontwikkelde hij al snel zijn talent. Bij de eerste wedstrijd waar hij deel aan nam wist hij gelijk de eerst plek binnen te slepen en snel volgde er meer goede resultaten.

Urban E-Motion

Zo wist hij tijdens het WK van 2004 na slechts een jaar te fietsen maar liefst de 4e plek te behalen in de amateur klasse, waar hij het tegen zo’n 65 deelnemers vanuit de hele wereld moest opnemen. Nadat Dez al lange tijd aan de top van Nederland stond en ook diverse wedstrijden had gewonnen werd hij in 2007 Nederlands kampioen. Sindsdien is hij dan ook regerend Nederlands kampioen. Ook in het buitenland wist hij verschillende goede resultaten te halen en hij fietst sinds 2007 mee in de hoogste klassen, de Pro’s. De afgelopen jaren wist hij dan ook prachtige resultaten te halen in o.a. Duitsland, Japan, Zwitserland, Frankrijk, Verenigde Staten en Oostenrijk. Zo werd hij in 2011 4e tijdens het WK, 3e tijdens de tweede ronde van het Wereld Curcuit en haalde hij over heel 2011 maar liefst vijf podium plekken.

Internationaal succes

Naast zijn passie voor het deelnemen aan wedstrijden, is hij ook een echte entertainer. In 2006 sloot Dez zich aan bij een multidisciplinair theatergezelschap, waar hij zijn entertainment vaardigheden verder heeft ontwikkeld. Zo heeft hij met dit theatergezelschap twee grote theater tours gedaan in meerdere uitverkochte zalen in Nederlands grootste theaters. Verder trad hij op in de circus voorstelling “Mind the Gap” tijdens het Circus Circolo festival en deed hij mee in de speciale “4ish” show in Boekarest.

Ook heeft hij de eer gehad om Nederland te vertegenwoordigen tijdens een internationaal festival in Beijing en reisde hij naar Rio de Janeiro om een speciale show te verzorgen voor het Ministerie van Economische zaken. Over de jaren heen heeft Dez ruim aantal shows gedaan en hij heeft zelfs voor de Koninklijke familie in Paleis Noordeinde opgetreden. Tevens was hij te zien in de clip van Ian Oliver – Bucovina en op TV bij onder meer Z@ppsport, TV Week Journaal, Hoe? Zo! en natuurlijk Holland’s Got Talent.

Boekingen Dez Lost BMX

In 2010 werd Dez benaderd om mee te doen aan Nederlands grootste talentenjacht Holland’s Got Talent. Nadat hij de auditie had gehaald en geselecteerd was voor de halve finale, kreeg hij de kans om zich live voor heel Nederland te presenteren. Speciaal voor zijn optreden had Dez een nieuwe act bedacht waarmee hij Nederland en de jury wist te verassen. Met geweldig jury commentaar en een lading aan fan mail kon Dez niet meer dan tevreden zijn met zijn prestatie. Maar liefst 1,7 miljoen mensen hebben zijn optrede live gezien en na de uitzending is zijn optreden op kanalen als YouTube een flink aantal keren bekeken.

Kom in de stemming

Dez Lost BMX boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dez Lost BMX te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dez Lost BMX wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dez Lost BMX viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dez Lost BMX online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dez Lost BMX boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dez Lost BMX kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dez Lost BMX boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!