Die Fetzig’n aus dem Zillertal boeken?

die fetzign aus dem zillertal boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Die Fetzign aus dem Zillertal boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

De Fetzig’n … hun naam zegt het al! Waar ze ook spelen, de sfeer is gek!

Biografie Die Fetzig’n aus dem Zillertal

Tv-optredens in de “Musikantenstadl”, “Always on Sundays” op “When the music plays summer and winter open air”, “Schlager fun with Andy Borg”, “At home in Austria” ondertussen bekend tot ver buiten hun thuisland, meng het sympathieke Zillertaler de populaire muziekscene. In 2019 waren de 3 muzikanten zelfs 6 weken lang vertegenwoordigd in de Oostenrijkse albumcharts met hun album “Summit Meeting”.

Geen wonder, want je bent muzikaal geboren. En de muziek begeleidt haar al op jonge leeftijd. “Met een handvol musi” in hun bagage zijn ze sindsdien onderweg en kunnen ze “doorgaan tot het schroot fliag”. De Fetzig’n maken sinds 2009 muziek in Duitstalige landen. In 2019 viert de band haar 10-jarig jubileum en presenteert nu haar officiële jubileumalbum.

Georg Spitaler

Georg Spitaler (zang, Stiermarkse mondharmonica, gitaar) is de oudste zoon van Gerhard Spitaler van de legendarische Zellberg Buam. Op 10-jarige leeftijd stond hij op het podium met zijn vader en ooms bij een van de meest bijzondere gebeurtenissen in de tv-geschiedenis – in het Musikantenstadl in Beijing. Jarenlang was hij een integraal onderdeel van talloze optredens van de Zellberg Buam, zelfs als hij vandaag succesvol is met zijn eigen formatie, is er vaak de mogelijkheid om de Zellberg Buam en de Fetzig’n samen te ervaren.

Daniel Gruber

Daniel Gruber (zang, bas, gitaar, viool, Stiermarkse mondharmonica, keyboard) is het “muzikale Zwitserse mes” van de groep. Hij was al op 9-jarige leeftijd met zijn broer Marc als de “Gruber Buam” (Marc was ook tot eind 2015 lid van Fetzig’n). Hij werkt als producer, arrangeur en componist in zijn eigen studio en zorgt met zijn speciale knowhow voor het onmiskenbare geluid van de Fetzig’n.

Michael Spitaler

Michael Spitaler (zang, gitaar, elektrische bas) is de jongste zoon van Gerhard Spitaler van de legendarische Zellberg Buam. Michael leerde op 8-jarige leeftijd gitaar spelen, later ook elektrische bas en contrabas. Hij speelt al sinds zijn kindertijd met Georg. Of het nu gaat om housemuziek in de Zellberg Stüberl of bij de Fetzig’n; Michael is praktisch opgegroeid met de muziek en zijn enthousiasme is een geweldige aanvulling op het onmiskenbare geluid van de Fetzig’n.

Samen vormen de vrienden de “Die Fetzig’n” formatie, die vanaf de eerste minuut gewoon de muzikale vaardigheid laat zien, maar vooral het plezier van traditionele en moderne volksmuziek en hits bij elk optreden! “Echt authentiek, groovy brutaal” – met een authenticiteit die je niet kunt leren of kopen, maar op zijn best “erft” toen je geboren werd in de “Vallei van 1000 liedjes”.

Kom in de stemming

Die Fetzig’n aus dem Zillertal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Die Fetzign aus dem Zillertal te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Die Fetzign aus dem Zillertal wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Die Fetzign aus dem Zillertal viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Die Fetzign aus dem Zillertal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Die Fetzign aus dem Zillertal boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Die Fetzign aus dem Zillertal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Die Fetzign aus dem Zillertal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!