DJ Rob van Dijck boeken?

DJ-Rob-van-Dijck-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

DJ Rob van Dijck boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie DJ Rob van Dijck

Toen Rob van Dijck nog baby was zat hij al op schoot bij zijn vader achter de draaitafels en werd hij op deze manier geïnfecteerd door het muziekvirus. Toen hij zes jaar was begon voor hem al zijn carrière. Via een klein geïmproviseerd radiozendertje van niet meer dan een paar watt begon hij al vanuit zijn kamer met radio uitzendingen. Op zestienjarige leeftijd was hij deejay bij 1 van de grootste etherpiraten van Den Haag (Hitradio ‘s-Gravenhage) waar hij zo’n zeven jaar heeft gedraaid.

Van Cafe`s tot Discotheken

in 2005 kwam hij in contact met Ronald van der Sluis ook wel bekend als Donnie Rosalez die in deze periode vaste deejay was van de Scheveningse nachtclub “De Plaza”. De vriendschap die daar ontstond groeide snel en Ronald van der Sluis werd zijn leermeester op het gebied van mixen en produceren. Na veel afkijken, oefenen en een hoop vallen en opstaan begon in 2006 zijn eigen deejay carrière van de grond af te komen.
Het toeristische plekje Scheveningen werd zijn werkterrein en al gauw was hij niet meer weg te denken in de vele cafés, discotheken, strandclubs en besloten feesten.

In 2007 kwam hij in het toenmalige Grandcafe De Veiling in contact met zanger John West (bekend van de hits “weet wat je begint” en “jou blik”) die in die tijd de vaste deejay was in de Veiling. John West bracht in dat zelfde jaar zijn eerste single uit en besloot vanaf die tijd zich volledig te focussen op zijn zangcarrière.

Boekingen Rob van Dijck

Hierdoor kwam er een vaste plek vrij in bij De Veiling en zo werd Rob van Dijck vaste deejay van het toenmalige Grandcafe De Veiling. John West en Rob van Dijck bleven vrienden en algauw ontstond hieruit een trouwe samenwerking. Rob van Dijck werd door John West regelmatig uitgenodigd om geluid en muziek te verzorgen op avonden wanneer hij zelf moest zingen omdat hij op veel verschillende feesten en locaties kwam, kwam hij ook in contact met andere zangers en mensen uit de muziekindustrie.

Samenwerking met artiesten

In 2016 bracht hij zijn eerste lange mix uit genaamd “100% Partymix 2016”. Deze mix was zo’n succes dat hij al snel een groter publiek voor zich wist te winnen. De abonnees op YouTube verdubbelde en het aantal downloads van de 100% Yearmix 2016 waren niet bij te houden en binnen zeer korte tijd was hij landelijk bekend. In 2017 bracht hij samen met Quido van der Graaf zijn eerste single uit genaamd Onbereikbaar.
Momenteel is hij een graag geziene dj in vele (feest)cafés, feestzalen, besloten feesten en andere uitgaansgelegenheden tot op heden werkt hij nog veel samen met John West, Quido van der Graaf en meerdere Nederlandstalige artiesten en is hij ook vaak achter de draaitafels te zien op feesten waar hun zingen.

Unieke stijl, zeer breed muziekgenre

De stijl die deze deejay heeft is als zeer uniek te bestempelen. In zijn volledige carrière heeft hij een unieke stijl van mixen ontwikkeld en heeft hij een zeer brede muziekgenre die hij in kan zetten. Hierdoor is hij een echte allrounder geworden en is hij echt voor elk soort feest inzetbaar en maakt hij van elke gelegenheid een echte unieke feestavond.

DJ Rob van Dijck boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DJ Rob van Dijck te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DJ Rob van Dijck wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met DJ Rob van Dijck viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u DJ Rob van Dijck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DJ Rob van Dijck boeken

Dus bent u benieuwd hoe u DJ Rob van Dijck kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

DJ Rob van Dijck boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!