Douce France boeken?

douce france boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Douce France boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Douce France

France neemt u mee op een muzikaal retourtje naar de romatntische straten en terrasjes van Parijs. Het duo weet iedere luisteraar in vervoering te brengen met prachtige zang, harp- en gitaarspel en liederen als La Foule, Sous le ciel de Paris, La vie en rose, Padam Padam en La Boheme.

Jopie Jonkers:
Harp en zang.

Willem Hendrikse:
Gitaar, guitarron en zang.

Repertoire:
Frans.

Inzetbaarheid:
Feesten, bedrijfsfeesten, internationale gezelschappen, culturele evenementen, restaurants et cetera.

Boekingen Douce France

Zangeres en harpiste Jopie Jonkers is internationaal bekend om haar vertolking van het Franse chanson, Argentijnse tango’s en Latijns-Amerikaanse muziek.

Willem Hendrikse is al 27 jaar een graag geziene gast op podia in Nederland en Europa. Hij is bekend om zijn zonnige Mediterrane en Latijns-Amerikaanse repertoire.

Douce France boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Douce France te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Douce France wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Douce France viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Douce France online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Douce France boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Douce France kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Douce France boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!