Dr Phunk boeken?

Dr-Phunk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dr Phunk boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dr Phunk

Jordy Buijs aka Dr Phunk, een echte artiest in hart en nieren en creatieve geest zonder grenzen, is niet alleen een Hard Dance-producer, maar ook het toppunt van podiumbeest! Het produceren van vele subgenres van de Hard Dance-muziek heeft hem een expert gemaakt in het creëren van de perfecte sound voor elk publiek, of ze het nu zacht, harder of iets daartussenin willen.

Kind van de Duivel

Met meer dan 70 uitgebrachte tracks verspreid op labels als Revealed, Hard With Style, Foolish, Dirty Workz, Fusion Records en ROQ ‘N ROLLA Music, heeft Dr. Phunk elk onderdeel van de Hard Dance-industrie meegemaakt in zijn toch al glorieuze carrière. Zijn enorme hit “Kind van de Duivel” met Paul Elstak en Jebroer was een nationale superhit en behaalde een platina-record in Nederland, een gouden record in België en meer dan 16 miljoen views op YouTube in minder dan zes maanden. Een vervolg was onvermijdelijk en hun nieuwste samenwerking “Engeltje” leverde het Phunk het Nederlandse record op voor de snelste 1 miljoen YouTube-views binnen 32 uur, en is hard op weg om ook in Nederland en België een dubbel platina-record te worden.

Track samen met Hardwell

Ondertussen, aan de andere kant van zijn muzikale spectrum, heeft Dr. Phunk verschillende remixen van de beste EDM-producer Hardwell uitgebracht op het platenlabel Revealed. “Apollo”, “Nothing Cn Hold Us Down” en “Young Again” kregen allemaal een Phunky-smaak en het publiek wilde meer. Hardwell en Dr. Phunk smolten hun sounds voor een geweldige samenwerking genaamd “Here Once Again”, in première door Hardwell op Ultra Miami 2017 en gepland voor release op Revealed later in 2017.

Boekingen Dr Phunk

Het succesverhaal van Dr. Phunk blijft groeien. Ultra Europe, Tomorrowland, Mysteryland, Sensation Black, Defqon.1, Decibel Outdoor, Dance Valley, Pussy Lounge, Nature One, Reverze, Summerfestival en nog veel meer werden al plat gespeeld door zijn energieke optredens, en er gaan er nog veel meer volgen!

Kom in de stemming

Dr Phunk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dr Phunk te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dr Phunk wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dr Phunk viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dr Phunk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dr Phunk boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dr Phunk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dr Phunk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!