Hardwell boeken?

Hardwell-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Hardwell boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hardwell

Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, wist zijn naam al op zeer jonge leeftijd op de kaart te zetten. Een kleine greep uit zijn carrière: de succesvolle Bubbling Beats en Eclectic Beatz albums en feesten, knallende releases samen met ‘homeboy’ Chuckie en upcoming talent Rehab en een remake van ‘Never Knew Love’ welke recentelijk de Top 40 en playlists van SLAM!FM en TMF wist te behalen. DJ / producer Hardwell ontdekte zijn liefde voor muziek al op 8 jarige leeftijd. Niet veel later begon hij met het mixen en produceren van tracks. Vanaf het moment dat Hardwell de combinatie van digitale muziek en keyboards ontdekte waren er geen grenzen meer! Hij was een van de eersten die commerciële clubhits omtoverde in bubbling beats remixen. Dit leidde dan ook tot zijn grote ontdekking door de Klubbheads die hem via Radio 538 opspoorden. Hardwell startte hierna als drijvende kracht achter de Bubbling Beats albums en feesten. In april 2005 werd het succes van dit concept bekroond met de Dutch Urban Award. Na 5 succesvolle edities van de Bubbling Beats albums wilde Hardwell verder op zoek naar zijn grenzen, nieuwe genres en sounds! In 2006 werd de eerste editie van Eclectic Beatz uitgebracht: een combinatie van ‘sexy house en dirty electro’ met alleen de beste latin en electro floorfillers. De Eclectic Beatz serie is inmiddels alweer toe aan nummer 5 en was goed voor maar liefst 3 top 10 noteringen in de Verzamelalbum Charts. Ook dit album concept wist zich door het grote succes uit te breiden met gelijknamige feesten.Ook op DJ vlak heeft Hardwell de laatste jaren niet stilgezeten. Een kleine greep uit zijn draaischedule: Toolroom Nights, Nope Is Dope, Sexy Motherfuckers en Superfreak. Hardwell betrad de DJ booth van zo’n beetje elke club die ons land rijk is en wist ook buiten de Nederlandse grenzen door te breken, zo tourde hij in de zomer van 2006 en 2007 langs de Spaanse costa’s.

Boekingen Hardwell

In samenwerking met Rehab was hij verantwoordelijk voor de remix van ‘Toys Are Nuts’ (Gregor Salto & Chuckie). Deze track stond 1,5 week op nummer 1 in de Dance Tunes charts en groeide tevens uit tot een mega clubhit. Daarnaast behaalde de Hardwell track ‘Guess What’, een productie in samenwerking met Chuckie, vorig jaar meerdere compilatie albums, waaronder het Sneakerz album en de Steve Angello Sizeism mix-CD. Pete Tong pikte de track op en zodoende konden ook de Engelse dance liefhebbers kennis maken met Hardwell via Tong’s Essential Mix op BBC Radio. Met support van grote (inter)nationale DJ namen als Erick Morillo, Axwell, David Guetta, Steve Angello, Laidback Luke, Benny Rodrigues en Fedde le Grand, loopt het succes van deze track ook in het nieuwe jaar nog lekker door. Alsof dit alles nog niet voldoende is knalde Hardwell onlangs de Top 40 binnen met de remake van eighties classic ‘Never Knew Love’ welke hij in samenwerking met Greatski (voormalig Klubbheads en directeur van Digidance) produceerde. De track werd binnen no time toegevoegd aan de playlist van SLAM!FM en de bijbehorende spectaculaire videoclip is al enige tijd te bewonderen op TMF. Voor jong talent Hardwell lijkt er geen enkele grens te bestaan. Als onderdeel van de nieuwe generatie DJ’s zal hij de komende jaren garant staan voor meer en meer successen als DJ én producer!

Kom in de stemming

Hardwell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hardwell te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hardwell wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hardwell viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hardwell online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hardwell boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hardwell kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hardwell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!