Dupa Trio Retro Jazz Band boeken

Dupa-Trio-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

Dupa Trio boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dupa Trio

Dupa Trio is een Retro Jazz Band en bestaat uit Anna Zavorina – zang en bas (Rusland) Alexandros Adam – gitaar (Cyprus) Noam Bargil – Trompet (Israël). Het trio is ontstaan in de Amsterdamse jazzscene; de band is een allround jazzband van hoog niveau kwaliteit.

Retro Jazz Band op hoog niveau

Het trio bestaat uit Anna, een geweldige zangeres met meer dan tien jaar ervaring als zangeres
jazzvocalist in de livemuziekindustrie! Anna heeft een warme en mooie stem; zingen en contrabas spelen
maakt haar tegelijkertijd tot een unieke en bijzondere zangeres. Alexandros vergezelt haar verder de gitaar en Noam op de trompet. Samen creëren ze een dynamische en kleurrijke muzikale omgeving waar je weer even naar terug gaat de gouden eeuw van de jazzmuziek.

Verschillende muziekstijlen binnen het jazzgenre

In hun optredens spelen ze veel verschillende muziekstijlen binnen het jazzgenre. Of het nu vrolijke en vrolijke muziek uit de jaren 20 is of mooie ballads en bossa nova nummers, hun muzikale bereik is enorm, en ze leveren elk nummer met hun unieke interpretatie en geluid. Ze begonnen twee jaar geleden samen te spelen en sindsdien treden ze op in tientallen evenementen, van festivals tot bruiloften, jazzclubs en bedrijfsevenementen. Zij zijn de beste band voor uw feest, borrel, receptie, diner, bruiloft, evenement of bruiloft feest!

Boekingen Dupa Trio

Dupa Trio verenigt spontaniteit, ervaring, competentie, intuïtie en schoonheid timbres. Het repertoire bestaat uit muziek van o.a.: Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Cyrille Aimee, Billy Holiday, Frank Sinatra, Nat King Cole, Stan Getz en Chet Baker.

Kom in de stemming

Dupa Trio Retro Jazz Band boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dupa Trio te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dupa Trio wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dupa Trio viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dupa Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dupa Trio boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dupa Trio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dupa Trio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!