Eddie C boeken?

Eddie-C-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 250 personen

Eddie C boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eddie C

Eddie Conard heeft zijn sporen meer dan verdient in het entertainment vak. Het R&B en Soul Bloed stroomt door zijn aderen en op vele podia in binnen en buitenland is en was hij een graag geziene gast als percussionist en zanger niet te vergeten! Op zeer jonge leeftijd was het al duidelijk dat Eddie in de muziek terecht zou komen. Hij experimenteerde op zijn 7e met diverse muziekinstrumenten en uiteindelijk werden de percussie instrumenten zijn kindje.

Eddie werd gevraagd oom wereldwijd in studio’s te komen spelen op albums voor artiesten als The Pointer Sisters, Tramps, Tavares en ook bekende Nederlandse artiesten als Lee Towers, Jan Akkerman en Herman Brood maakte gebruik van de door het Belgische muziekblad bekroonde Award-Winnaar “Beste percussionist aller tijden”.

Top op de dag van vandaag is Eddie C de meest gevraagde percussionist wanneer het gaat om wanneer het gaat om live insp0elen op tracks en complete albums.

Boekingen Eddie C

Zijn waardering voor zangers als Stevie Wonder en Al Jarreau is duidelijk te horen op zijn eigen opnames als begenadigd zanger. En hij heeft de afgelopen decennia met zijn eigen Eddie C sound een eervolle plek weten te veroveren. 2014 zagen wij Eddie C schitteren in de “The Voice” en wist hij met zijn stemgeluid ruim 2 miljoen kijkers, plus 4 koppige jury aangenaam te verrassen met een Eddy C uitvoering van de bekende song ‘What’s Goining On’. Eddie zit niet stil en is als componist, producer, coach en niet vergeten muzikant en zanger nog dagelijks on the road.
Een show van Eddie C is een aanwinst voor elk klein of groot evenement!
Eddy C The Rhythm man to see!

Kom in de stemming

Eddie C boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eddie C te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eddie C wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eddie C viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eddie C online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eddie C boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eddie C kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eddie C boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!