Phil Bee boeken

Phil-Bee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 300 personen

Phil Bee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Phil Bee

Het best bewaarde geheim van Nederland PHIL BEE. Phil Bee, zanger, en al meer dan 30 jaar op het podium. Hij wordt door velen beschouwd als één van de beste vocalisten van Europa in zijn genre. Phil toert met zijn eigen 6-koppige band, maar is in meerdere formaties te boeken en kan uitgebreid worden tot een 11 koppige band. Recente bands en projecten die hij gedaan heeft: Erwin Java Band, Johan Derksen Theatertour, Jan Akkerman (My Brainbox) e.a

Boekingen Phil Bee

Phil was finalist van het succesvolle – gemiddeld 1 miljoen kijkers per uitzending – SBS6 muziekprogramma (2020) ‘We Want More’, waarna André Hazes een groot fan van Phil werd. Inmiddels hebben de heren samen de successingle ‘Need Your Love So Bad’ opgenomen en speelt Phil Bee regelmatig als support-act bij de André Hazes Band. Verdere gezamenlijke live- en studiosamenwerkingen staan in de planning.

Jaren 60 en 70, met Soul en Blues

De ‘Phil Bee stijl’ kan het beste vergeleken worden met muziek uit de jaren 60 en 70, met Soul en Blues doordrenkte vocalen. Het doet denken aan Joe Cocker, maar het is veel meer dan dat. Originele liedjes en covers in eigen stijl brengen je terug in de tijd waarin muziek nog rauw en ongepolijst was.

De carrière van Phil Bee is inmiddels een behoorlijk boekwerk: winnaar Dutch Blues Award, beste zanger, beste band, beste CD, winnaar Dutch Blues Challenge, hij speelde enkele malen in Memphis in de BB King’s Blues Club en ook op festivals over heel Europa.

Winnaar The Voice Senior

Met die “bagage” schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in wat de redactie de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde. Met onder andere nummers als; Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows.

Ook te boeken met live band

In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. Phil Bee brengt je terug naar de 60’s & 70’s en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten!

Kom in de stemming

Phil Bee boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Phil Bee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Phil Bee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Phil Bee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Phil Bee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Phil Bee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Phil Bee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Phil Bee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!