Phil Bee boeken

Phil-Bee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Phil Bee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Phil Bee

Ondanks meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau, met zijn blues- en soul gerelateerde bands, heeft het mainstream publiek pas echt kennis gemaakt met Phil Bee na het winnen van The Voice Senior in 2021. Daaropvolgend een veelvoud aan TV- en radio optredens onder andere bij Jinek, Half8 en VI. Dit na de stroom van publiciteit een jaar eerder in 2020, toen hij de finale wist te halen van het programma We want more (SBS6) en aansluitend de single met André Hazes.

Boekingen Phil Bee

Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa. Het werd tijd voor een stap voorwaarts in mainstream land. Op het alom bekende 8-Ball label bracht Bee 2 singles uit met veel respons en airplay. Aanvragen uit binnen- en buitenland zijn aan de orde van de dag. De band is in 2023 reeds voor enkele optredens in de USA geboekt, waaruit een volledige tour gepland wordt.

Muziekstijl Phil Bee

De muziekstijl kan omschreven worden als soulvol. Rhythm&Blues met een eigen saus, Donny Hathaway meets Joe Cocker. Rauw, emotioneel, recht uit het hart. Bee omarmt de stijl van de ‘60/’70’s en dat met eigen werk en bewerkte versies van covers van een van zijn 18 albums. Hij wordt ondersteund door zijn excellente 8-koppige band (uit te breiden naar 11- piece) van Nederlandse professionals. Een show die vaak de kwalificatie ‘on-Nederlands goed’ bestempeld krijgt.
“Belachelijk goed” – RTL Boulevard “Best bewaarde bluesgeheim in Nederland” – Johan Derksen
“Phil Bee blaast jury en publiek omver” – NU.nl

Kom in de stemming

Phil Bee boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Phil Bee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Phil Bee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Phil Bee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Phil Bee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Phil Bee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Phil Bee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Phil Bee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!