René van der Wel boeken?

rene van der wel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

René van der Wel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie René van der Wel

Geboren op 15 maart 1955 te IJmuiden.

Al op jonge leeftijd is muziek in zijn ziel gaan zitten en zingen werd zijn passie. Zijn eerste liedje schreef hij al op 12-jarige leeftijd, het liedje heette ‘Het Weer’. Begeleidde zichzelf op gitaar en won hier menig talentenjacht mee.

1983 – Vulcano, (‘Een beetje van dit, een beetje van dat’) Dé vocalgroep ‘van de jaren 80, was René’s eerste ervaring op het grote podium en met het publiek. Na het uiteenvallen van de groep ging René solo verder wat resulteerde in deelname aan Het Nationale songfestival en de Henny Huisman Soundmixshow, alsmede het uitbrengen van een aantal singles.

Met broer Ed vormde René in het begin van 2000 het duo Wel & Wel. Het duo was zeer succesvol met verschillende albums. Met Vulcano volgde in 2006 een comeback.

Boekingen René van der Wel

2016 – Na het schrijven van het meeslepende lied ‘Leef je leven’ opgedragen aan zijn ALS overleden vriend Guus, begint het werken aan zijn album ‘Echt Wel’. In samenwerking met componisten Freddy Koridon, Harm Timmermans en producer Frans Hendriks van studio ‘Het Gemengd Bedrijf’ ontstaan mooie, krachtige en ook gevoelige songs. Zoals René ze nog nooit gezongen heeft. Voor René en met René geschreven en gecomponeerd.

2019 – René geeft zich op voor The Voice Senior en oogst vele succes. Met het team van Marco Borsato, die als jongeling door optredens van Rene en diens moeders Alkmaarse bruidszaak werd geïnspireerd om zelf te gaan zingen, komt hij tot de finale. Helaas net niet gewonnen maar de naam ‘René van der Wel’ is wederom op de kaart gezet, want René wordt overweldigd door super enthousiaste reacties uit het hele land. Het resulteert in veel aanvragen voor optredens in heel Nederland.

Kom in de stemming

René van der Wel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om René van der Wel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u René van der Wel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met René van der Wel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u René van der Wel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

René van der Wel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u René van der Wel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

René van der Wel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!