Eddie Taylor boeken?

Eddie-Taylor-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Eddie Taylor boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eddie Taylor

Eddie Taylor, geboren en getogen in Guyana, is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger. Al snel bleek dat Eddie veel meer was dan alleen een zanger (songwriter, arrangeur, producer). Hij is een rasartiest die zo enorm veelzijdig is dat vrijwel iedereen in de muziekwereld hem kent. Eddie deed het voorprogramma van acts als The Mighty Sparrow, Sam & Dave, Ben E. King, King Floyd en daarna op naar Europa, waar hij optrad met formaties als: The Swinging Soul Machine, voorprogramma voor James Brown, The Trammps, The Three Degrees, en Tavares. Hij verzorgde ook achtergrond zang voor animatie films als The Lion King I en II en Ferngully, voor artiesten als Anita Meijer, Willeke Alberti, Lee Towers, BZN, etc. en bij reclames van Bacardi Rum, Killean Bier (Heineken), FBTO en NS. Ook jingles voor Veronica’s radio and televisie.

Nationale Songfestival

In 1992 deed hij met Fantasyx mee aan het Nationale Songfestival. Eddie heeft ook nog samengewerkt met Gordon, Babette van Veen, Candy Dulfer, Glennis Grace en George McCrae. Ook maakte Eddie deel uit van WEB-City, That’s-A-Fact, The Groove. Sinds 2007 zingt hij bij MotownHead en sinds 2015 ook bij Piccadillia en van 2013 tot 2016 had hij zijn eigen band Taylor Made Band. Sinds 2013 doet Eddie ook Voice Over, dit heeft hij o.a. voor CLC gedaan. Tussen alle bedrijven door heeft Eddie ook nog enkele solo-CD’s gemaakt, die helaas de hitlijsten niet bereikten, doch wel de aandacht trok doordat hij covers vaak beter brengt dan de originele artiesten zelf. Van Lou Rawls tot Luther Vandross, van oude Soul tot hedendaagse R&B.
Eddy Taylor in The Voice Senior

Boekingen Eddie Taylor

In 2019 heeft Eddie meegedaan aan The Voice Senior, waar hij tijdens de Blind Auditions een Trammps-medley neerzette, waardoor hij snel alle coaches liet omdraaien en de hele zaal op z’n kop zette!! Hij koos voor Angela Groothuizen, die hem door tips toch wel wat heeft bijgeleerd, ondanks zijn 55 jaar ervaring! Tijdens de Knock Outs deed hij een nummer van Otis Redding – Try a little tenderness, waarbij Angela hem koos als één van haar finalisten samen met Bruno Lord.

Tijdens de 2-delige Finale deed hij een nummer van Wilson Pickett – Land of 1000 dances, waarbij hij alwéér de zaal op zijn kop zette, kon Angela toch niets anders doen dan Eddie als haar èchte finalist te kiezen. Tijdens de uiteindelijke Finale deed hij een nummer van Otis Redding – Sitting on the dock of the bay. Tijdens de uitzending van het programma BEAU werd de winnaar bekendgemaakt, waarbij het helaas Eddie niet is geworden. Maar Eddie ziet dit niet als verlies, maar als een volgende stap in zijn carrière.

Kom in de stemming

Eddie Taylor boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eddie Taylor te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eddie Taylor wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eddie Taylor viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eddie Taylor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eddie Taylor boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eddie Taylor kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eddie Taylor boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!