Esther Nijhove boeken?

Esther-Nijhove-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Esther Nijhove boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Esther Nijhove

Esther Nijhove muzikale voorkeur gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther Nijhove haar muzikale identiteit herontdekken.

The Voice Of Holland

Tijdens de liveshows belandde Esther Nijhove maar liefst drie keer in de sing-off. Toch lukte het Esther iedere keer om te vechten voor haar plek in The Voice Of Holland. Met haar krachtige stem en warme persoonlijkheid bracht ze tijdens The Voice Of Holland nummers ten gehore als ‘If I Were A Boy’, ‘Stop’ en ‘If I Ain’t Got You’. ‘Stop’ maakte veel impact bij het publiek, waardoor het nummer de Single Top 100 bestormde en binnenkwam op #27.

Boekingen Esther Nijhove

In de zinderende halve finale zong Esther Nijhove een duet met de uiteindelijke winnaar Ben Saunders, namelijk ‘As’. Tijdens de eerste helft van de show ontving Esther Nijhove meer publieksstemmen dan deze gedoodverfde winnaar, maar uiteindelijk trok hij aan het langste eind en ging door naar de finale.

Repertoirelijst Esther Nijhove:

 • Oleta Adams – Get Here
 • Robin S – Show Me Love
 • Sam Brown – Stop
 • Joss Stone – Tell me about it
 • Erykah Badu – Tyrone
 • Stevie Wonder – Higher Ground
 • Beyonce – Ego
 • Chaka Khan – Ain’t Nobody
 • Angie Stone – Wish i didn’t miss you anymore
 • Jocelyn Brown – Somebody elses guy

Kom in de stemming

Esther Nijhove boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Esther Nijhove te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Esther Nijhove wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Esther Nijhove viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Esther Nijhove online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Esther Nijhove boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Esther Nijhove kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Esther Nijhove boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!