Evert Wolters boeken?

Evert-Wolters-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Evert Wolters boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Evert Wolters

Evert Wolters, geboren en getogen in Emmen ontdekte op de basisschool, tijdens een afscheids musical, dat hij het talent had om het publiek te entertainen met zijn zang. Op de H.A.V.O stimuleerde de muziekleraar om meer met de muziek te gaan doen en deel te nemen aan de jaarlijkse Culturele Avond. Dit was zijn eerst echte optreden. De reacties waren zeer positief en motiveerden Evert Wolters om het jaar erop terug te keren en dan met een betere voorbereiding.

Boekingen Evert Wolters

Na het afronden van zijn studiejaren was het dan eindelijk zover om serieus een muziekcarriere op te starten. Hij ging op zoek naar eigen passende nummers met een eigen geluid. Alsof het zo moest zijn kwam hij bij topproducer Martin Sterken terecht die precies had wat hij zocht in een debuutsingle. Zijn debuut single Ik ben nog steeds op jou verliefd, werd positief ontvangen en snel volgden er nog twee singles: Vannacht en Hey Hey Helena. Hey Hey Helena is onlangs op 30 juni 2014 uitgebracht. Tevens is er een videoclip gemaakt van de single Hey Hey Helena.

Kom in de stemming

Evert Wolters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Evert Wolters te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Evert Wolters wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Evert Wolters viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Evert Wolters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Evert Wolters boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Evert Wolters kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Evert Wolters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!