Falco Luneau boeken?

falco luneau boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Falco Luneau boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Falco Luneau

Hij groeide op in een Oostenrijks bergdorpje, bereisde de halve wereld en belandde in 2009 op het Friese platteland. Gaf skiles, werkte in de staalbouw en maakte tussendoor veel muziek. De sympathieke singer/songwriter Falco Luneau heeft met zijn kleurrijke geschiedenis inspiratie te over om geweldige liedjes te maken. In 2009 won hij met zijn demo ‘Nobody’ het eerste Demo Duel van Radio 538. Daarna bracht hij nog twee singles ‘I’m Still Pretending’ en ‘No One’s Fool’ uit, mocht hij in het najaar van 2011 op tour met Waylon en Van Dik Hout en werd zijn debuutalbum ‘Years From Now’ in juni 2012 gereleased.

Oostenrijker met Nederlandse roots

Het prille begin van Falco’s leven leest als een filmscript: zijn Nederlandse moeder kwam op een wintersportvakantie zijn Oostenrijkse vader, een skileraar, tegen. Ze stichtten hun gezin in een klein bergdorpje. Falco groeide op in een muzikale familie. Hij was opgeleid tot drummer, maar ontdekte op zijn veertiende dat hij beter kon zingen.

Als kind hield hij van Alpenrock; Oostenrijkse Alpenmuziek met gejodel en stevige gitaren. Via het jodelen vond hij zijn stem. Uiteindelijk verruilde hij de Alpenrock voor Metallica en Linkin Park. Op zijn vijftiende was het voor Falco logisch dat hij als echte berggeit en fanatieke wintersporter, van die passie zijn beroep zou maken. Hij werd ski- en snowboardleraar. Daar kwam het jodelen en zingen goed van pas als hij ‘s avonds met zijn gasten jamsessies hield in de skihut.

Van staalbouwer naar zingende skileraar

Het kleine dorpje waar Falco was opgegroeid werd hem uiteindelijk te klein. Hij wilde de wereld zien, levenservaring opdoen en zijn inspiratie omzetten in liedjes schrijven. Met een baan als staalbouwer kreeg hij die kans en reisde de halve wereld over. Verenigde Emiraten, Angola, Kongo, Portugal, UK, Ierland, Duitsland, Nederland, Italië, de VS… Na het werk ging hij de straat op met zijn gitaar en zong vaak spontaan met plaatselijke muzikanten, ook al spraken ze niet dezelfde taal. Muziek verbindt en Rocking In A Free World van Neil Young was de universele coverhit. Falco trad op in hotelbars, ging veel naar jazzclubs en maakte van iedere gelegenheid gebruik om te zingen. Door het contact met mensen uit verschillende landen, culturen en muziekstijlen leerde hij veel.

Een vriend waarmee Falco samenwerkte in het buitenland zei ooit tegen hem: “Vergeet nooit dat je maar zo groot bent als de droom die je durft te leven.” Met deze insteek kwam Falco terug van zijn reizen om meer tijd te nemen voor de muziek en het schrijven van eigen liedjes. Skileraar en zanger bleek de ultieme combinatie. Bij de wintersportgasten werd hij bekend als de zingende skileraar en deed hij veel optredens in de skigebieden en omliggende kroegen. Zo groeide zijn droom van een carrière als muzikant.

Winnaar radio 538 demo duel

Falco Luneau won in 2009 met zijn demo ‘Nobody’ het eerste Demo Duel van Radio 538. Hiermee werd hij al snel ‘Alarmschijf’ bij Radio 538. Hij kwam terecht in de Top 40 en speelde voor ruim 300.000 toeschouwers op het Museumplein tijdens het Radio 538 Koninginnedagfestival in Amsterdam.

Falco kwam in contact met ex-Kane gitarist, songwriter en producer Tony Cornelissen (Kane, Van Dik Hout, Cascada, Di-rect) van Moreland Music en schreef veel nummers met een internationaal songwriting team. Falco luistert veel naar muziek van vroeger en nu, zoals Fleetwood Mac, Rod Steward, U2, Young and the Giant en Snow Patrol. Inspiratie voor zijn teksten haalt hij veelal uit zijn tijd als wereldreiziger. Engelstalige songs over liefde, leven en politieke invloeden. Hij ontwikkelde een geheel eigen geluid: moderne pop met een rauw randje en een vleugje 70s.

Omarmd door Nederlands beste zanger Waylon

In het najaar van 2011 werd zijn single ‘I’m Still Pretending’ uitgebracht en werden Falco en z’n band omarmd door Nederlands beste zanger Waylon. Tijdens z’n ‘Lucky Night’ clubtour nam hij Falco en band onder zijn hoede als supportact. Samen deden ze alle grote zalen van Nederland aan, zoals Paradiso Amsterdam, 013 Tilburg en de Oosterpoort in Groningen. Ook Neerlands beste Nederrockband Van Dik Hout meldde zich al snel en sprak ook hun interesse uit. Dit resulteerde in een samenwerking bij 3 clubshows, waaronder hun jaarlijkse terugkerend Oudejaarsconcert op 30 december in Paradiso. In april 2012 werd zijn derde single ‘No One’s Fool’ uitgebracht en als snel volgende in juni zijn debuutalbum ‘Years From Now’.

Net als zijn idolen wil Falco op een rauwe en eigenzinnige manier muziek maken. Van kleine kroegen tot grote festivals en concerten. Samen met zijn fantastische live band weet Falco overal altijd iedereen te boeien. De band manoeuvreert tussen dynamische en frisse klanken met telkens een ijzersterke (meerstemmige) melodielijn die je niet meer loslaat. Ze klinken vaak net zo geraffineerd als ingetogen. Onder het motto ‘je bent maar zo groot als de droom die je durft te leven’ wil Falco Nederland en de rest van de wereld veroveren.

Kom in de stemming

Falco Luneau boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Falco Luneau te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Falco Luneau wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Falco Luneau viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Falco Luneau online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Falco Luneau boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Falco Luneau kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Falco Luneau boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!