Ferry Doedens boeken?

Ferry-Doedens-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ferry Doedens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ferry Doedens

In 2009 kreeg Ferry Doedens landelijke bekendheid door zijn rol als Lucas in het mateloos populaire ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Voor die tijd was hij echter al actief als zanger en schopte hij het zelfs tot de laatste 18 kandidaten in ‘Idols’ Na het eerder succesvol uitbrengen van enkele singles zal Ferry komend najaar bij zijn nieuwe management en label CTM een nieuwe Nederlandstalige single releasen. Ook zal hij na de zomer te zien zijn als Danny Zuko in de musical ‘Grease’.

Boekingen Ferry Doedens

Inmiddels is Ferry niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Zo deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson’, had hij een gastrol in ‘The Bold & The Beautiful’ en speelde én zong hij in de musical ‘Wicked’. Tijdens zijn 30 minuten durende opzwepende tape-act zingt Ferry een mix van bekende Nederpopklassiekers van onder andere Blof en Jeroen van der Boom, maar ook actuele meezingers van o.a. Nielson en Armin van Buuren.

Kom in de stemming

Ferry Doedens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ferry Doedens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ferry Doedens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ferry Doedens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ferry Doedens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ferry Doedens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ferry Doedens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ferry Doedens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!