Hayashi boeken?

hayashi boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Hayashi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hayashi

Bijna 2.300.000 mensen zagen de onthulling van de persoon achter The Mask. The Mask heeft in de zoektocht naar ‘De Nieuwe Uri Geller’ de gemoederen in Nederland flink bezig gehouden. Kijkers speculeerden massaal en kosten nog moeite werden gespaard om de ware identiteit van de man achter het masker verborgen te houden, vertelt Hayashi. “Toen ik erachter kwam dat er nog een seizoen van De Nieuwe Uri Geller zou komen, dacht ik: ik ga ervoor! Maar twee mensen herkende me direct. Zij waren ook de enige twee die mijn identiteit kenden. Niemand mocht het weten. Ik wilde nog een kans om te winnen en The Mask gaf me die kans”.

Boekingen Hayashi

De man achter The Mask was maandenlang een groot raadsel, tot grote blijdschap van Hayashi. Hij werd de hele tijd volledig afgeschermd, maar het is de moeite waard geweest. “Ik vond het super om weer mee te doen!” De laatste manden heeft Hayashi diverse televisie optredens verzorgt in o.a. Engeland, Verenigde Staten, Japan, Hongarije, Duitsland, Frankrijk et cetera.

Naast podiumshows kan Hayashi ook close-up magic en maatwerk shows verzorgen!

Kom in de stemming

Hayashi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hayashi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hayashi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hayashi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hayashi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hayashi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hayashi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hayashi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!