David Nathan boeken?

david nathan boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

David Nathan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie David Nathan

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt. De liefde voor de goochelkunst ontstond toen hij op zijn zesde verjaardag een goocheldoos kreeg. Dat hij een konijn van piepschuim uit een hoge hoed kon toveren en leerde hoe hij het getal van een dobbelsteen dat zijn allereerste publiek in gedachten nam, kon raden, was een letterlijk magische ervaring. Hij wist al snel dat hij van goochelen zijn beroep wilde maken.

Nog voor zijn tiende verjaardag ging hij naar een gespecialiseerde goochelwinkel om zijn arsenaal aan goocheltrucs uit te breiden. op de verjaardag zelf mocht hij een professionele goocheldoos uitpakken. In datzelfde jaar werd hij lid van een goochelvereniging en trad hij voor het eerst op voor “echt” publiek. De stap naar een carriere in de magie was gezet.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen. In 2012, 13 jaar oud, werd hij derde op het NK goochelen. Twee jaar later won hij de eerste prijs op het Nieuwjaarstreffen van de Nederlandse Magische Unie. Tijdens die wedstrijd moest hij het ook opnemen tegen volwassenen goochelaars. In 2016 meldde hij zich aan voor een concours in Lyon. Omdat de organisatie het wel aardig vond om eens iemand uit het buitenland op het podium te hebben, werd David toegelaten. Hij won, en mocht de Prix Yves Doumergue in ontvangst nemen.

Boekingen David Nathan

David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. Zijn grootste inspiratiebron is Hans Klok, met wie hij al sinds 2009 contact heeft. Hans heeft David geholpen met het ontwikkelen van een wedstrijd act. Op zijn beurt leerde David de grote meester een paar moves voor dienst nieuwe act. Dat geeft wel aan hoe groot Davids talent is.

Zijn toekomstdromen? Met een eigen theatershow door Nederland toeren. Dat duurt wellicht niet heel lang meer!

Inmiddels heeft David voor een volle Ziggo Dome mogen staan, als Magic Consultant meegewerkt aan MINDF*CK LIVE, en heeft hij zijn eerste avondvullende theatershow IDENTITY in juni 2019 3 keer voor een uitverkochte zaal mogen spelen. Daarnaast treedt David wekelijks op door heel Nederland, en daarnaast in België en Frankrijk. Van kerstborrels tot jubilea, van bruiloften tot theatershows, David Nathan garandeert een onvergetelijk evenement!

Om met Hans Klok te spreken: “Hou deze jongen in de gaten!”

Kom in de stemming

David Nathan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om David Nathan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u David Nathan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met David Nathan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u David Nathan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

David Nathan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u David Nathan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

David Nathan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!