Henry Wessels boeken?

Henry Wessels boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Dj en presentator

Henry Wessels boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Henry Wessels

Na enkele jaren een beetje op zoek te zijn geweest op allerlei gebied, van verkoper tot medewerker in de horeca en van vertegenwoordiger tot skileraar, ben ik toch een beetje geworden wat al heel lang een wens van me is geweest. Entertainer!!!!!!!!!!

Het mooiste is “MENSEN VERMAKEN”.

Nu 9 jaar geleden presenteerde ik een zaalvoetbaltoernooitje, inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland, toen ik werd benaderd door een evenementenbureau. Of ik dat wel vaker deed? Ja riep ik stoer. En zo begon het……….. Van hoelahoepwedstrijden tot sjoelbakkampioenschappen, en van jojogames tot kartraces, alles presenteerde ik door heel Nederland. Tot mij werd gevraagd of ik ook wel discoavonden deed. En Artiestengala,s en Playbackshow,s en karaokeshow,s en…….etc etc.

DJ & entertainer

In het verleden verzorgde ik wel de muziek in een uitgaanscafe, en zong ik wel eens liedjes en dan met name Nederlandstalig dus ook nu riep ik weer stoer JA. En zo komt het dat ik nu al weer 8 jaar bezig bent in het entertainment en dan wel totaal entertainment. Ik presenteer al 8 jaar exclusief voor centerparcs: hits voor kids en themafeestavonden met disco. Vele bruiloften en partijen, dansspectakels, sportevenementen, oa voor de KNVB alle futsal interlands, grote tent feesten etc etc…….. Als DJ/entertainer draai ik van Dance Classics tot Apres-ski en van Goud van Oud tot dancing with the Stars.

Boekingen Henry Wessels

Ik heb ook een tijdje een radioprogamma gepresenteerd, maar daar moest ik door tijdgebrek mee stoppen. Inmiddels heb ik door heel Nederland opgetreden en voor verschillend publiek van een sportkantine tot een theater en van Ahoy tot een willekeurige feesttent. Ik ben een allround presentator die ook als deejee kan werken, het maakt mij nu niets meer uit. Geen feest is te gek en geen plaats te ver.

Henry Wessels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henry Wessels te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henry Wessels wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Henry Wessels viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Henry Wessels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henry Wessels boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Henry Wessels kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Henry Wessels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!