Ice MC boeken?

ice mc boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Ice MC boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ice MC

Iedereen die van het genre Italo-Dance houdt kent Ice MC. De echte naam van Ice MC is Ian Campbell, afkomstig uit Nottingham in de East Midlands van Engeland. Hij werd geboren op 22 Maart 1965 en groeide op in het gebied van Nottingham dat men Hyson Green noemt (klinkt als “Ice ’n Green”).

Jamaicaanse roots

Zijn ouders waren daar naartoe verhuisd vanuit Jamaica in de jaren 50 zoals vele andere Jamaicanen. Ze leefden samen en deden veel om hun cultuur en identiteit in stand te houden. Ze praatte in hun eigen dialect “Jamaican Patua” wat voor de andere Engelstalige niet makkelijk te verstaan was. Hoewel 30 jaar reggae daar wel bij hielp.

Boekingen Ice MC

Er is geen beter dialect voor Raps and Rhymes. Dus was het precies dat wat hij ook gebruikte voor zijn hits “Easy”, “It’s a Rainy Day”, “Think About the Way” en “Take Away The Colour”. Jammer genoeg kreeg hij nooit credits voor deze lyrics. Op school kreeg hij door zijn initialen IC al gauw de bijnaam ICE.

Kom in de stemming

Ice MC boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ice MC te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ice MC wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ice MC viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ice MC online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ice MC boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ice MC kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ice MC boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!