Jelle Amersfoort boeken?

jelle amersfoort boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jelle Amersfoort boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jelle Amersfoort

“Een aanwinst voor de vaderlandse Nederpop” schreef het toonaangevende blad Music Maker iets meer dan een jaar geleden, en ze hebben geen ongelijk gekregen: het lijkt er inmiddels op dat heel Nederland valt voor de frisse “nederpop met een theaterrandje” van Jelle Amersfoort (1980). “Goedemorgen (Ik denk aan uren)”, Jelle’s eerste landelijke release, behaalde in maart 2008 de 22e positie van de Nationale Top 100, stond enkele weken op 3 in de NL Top 20. Jelle was een week lang elke dag te horen in Stenders Eetvermaak op 3FM.

Sinds Jelle Amersfoort in 1999 eigenhandig de schouwburg in Dieren uitverkocht, timmert hij druk aan de weg. Zo speelde Jelle al in het voorprogramma van De Dijk, Volumia! en De Kast, werkte hij samen met de Nits, Paul de Munnik en Pater Moeskroen en speelde hij voor een uitzinnig publiek in het Gelredome Stadion. Jelle Amersfoort won verschillende prijzen, zoals de “open podium prijs” van de NCRV (Volgspot), hij stond in de regiofinale van De Grote Prijs van Nederland, was 1 van de 14 kandidaten in RTL4’s “Your Big Break” en heeft liedjes gemaakt voor Yorin’s “Kids for animals”.Sinds eind 2007 is Jelle vaste presentator bij de populaire kinderzender Jetix, alwaar hij dagelijks “De Bamboeclub” presenteert.

Boekingen Jelle Amersfoort

Naast de theaterprogramma’s die Jelle maakte (waarvan “Schreeuwen Op Straat” de meest succesvolle was) gaat hij ook samen met zijn 4-koppige band gergeld op “kroegentocht”. Tijdens de vaak lange en warme avonden speelt de band een greep uit Jelle’s repertoire, afgewisseld met bekende en minder bekende covers. De kroegentocht bracht de band onder meer op Texel, waar ze meer dan een maand de huisband waren van de bekende “Sjans” in De Koog.

Kom in de stemming

Jelle Amersfoort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jelle Amersfoort te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jelle Amersfoort wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jelle Amersfoort viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jelle Amersfoort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jelle Amersfoort boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jelle Amersfoort kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jelle Amersfoort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!