Jelle Klaasen boeken?

jelle-klaasen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jelle Klaasen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jelle Klaasen

Jelle Klaasen is momenteel dé revelatie in de dartswereld. ‘First Klaas(en)’ kopte The Times daags na de finale van The Lake Side die ‘Snelle Jelle’ op spectaculaire wijze wist te winnen. De volledig oranjegekleurde eindstrijd ging tussen Klaasen en Van Barneveld en trok meer dan 3 miljoen kijkers, en dat is vrij uitzonderlijk. Daarnaast is Klaassen met zijn 21 jaar de jongste winnaar van The Lake Side ooit!

Met de beker in de hand

‘Ik besef wel dat ik de Lake Side gewonnen heb, maar het is nog steeds raar’, zegt een trotse Jelle. ‘Ik keek altijd geboeid naar het toernooi, nam de wedstrijden op en keek ze dan ‘s nachts nog een keer. Dan sta je ineens zélf met de beker in de hand.’

Mijn leven staat volledig op zijn kop

‘Mijn leven staat volledig op zijn kop. Mensen herkennen me ineens op straat, iedereen wil een praatje maken of een handtekening. Dat is best leuk, maar ook wel even wennen.’ Toch blijft de nuchtere Brabander met de beide benen op de grond. Wars als hij is van elke vorm van naast de schoenen lopen. Jelle Klaasen is dan ook een uitermate vriendelijke en bescheiden verschijning die altijd tijd heeft voor een vriendelijk woord voor zijn fans. Dat is ook wat een clinic van Jelle Klaasen tot een erg leuke ervaring maakt.

Boekingen Jelle Klaasen

Het gaat dus hard met Jelle Klaasen. Aanvankelijk was het voor het dartstalent de bedoeling om in drie jaar tijd te groeien. Dat het zó snel zou gaan had helemaal niemand verwacht. Jelle al helemaal niet. Ook al is hij een koele kikker en geeft hij aan niet snel last van zenuwen te hebben, of onder de indruk te zijn van grote namen. Buitengewoon getalenteerd, superaardig en bescheiden, dat zijn enkele termen waarmee Jelle Klaasen kan worden omschreven. Kenners voorspellen hem een buitengewoon grote toekomst!

Kom in de stemming

Jelle Klaasen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jelle Klaasen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jelle Klaasen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jelle Klaasen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jelle Klaasen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jelle Klaasen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jelle Klaasen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jelle Klaasen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!