Michael van Gerwen boeken?

Michael-van-gerwen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michael van Gerwen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Michael van Gerwen

Michael van Gerwen aka Mighty Mike maakt snel carrière. Deze in 1989 geboren jongeling dart pas vanaf zijn 13e. ‘Ik werd destijds door vrienden mee naar de kroeg genomen en daar heb ik voor het eerst voor de lol gegooid. Dat beviel me heel goed. Vervolgens ben ik begonnen met toernooien en zo nam het darten een steeds grotere rol in mijn leven in’. Hij merkte al snel dat hij er aanleg voor had. ‘Het ging iedere maand beter en op een gegeven moment won ik gewoon van iedereen’. Zijn vrienden waren daarom al snel geen partij meer voor hem. Van Gerwen: ‘Maar zij trainden ook niet. Zij gaan liever voor de drank naar het café. Ik neem dan een colaatje en ga rustig gooien’. Hij dart veel om in vorm te blijven. ‘Iedere vrijdag tot zondag gooi ik toernooien. Doordeweeks train ik 3 uurtjes per dag’.

Open internationaal toernooi

Als 16 jarige darter wist hij een open internationaal toernooi bij de heren te winnen. Dit gebeurde tijdens de Norway open in 2005. Hij won bij de jeugd; door in de finale van Tony Martin uit Engeland te winnen zette hij ook de titel bij de volwassen heren op zijn naam. Deze prestatie bleef niet onopgemerkt. De grote nationale en internationale namen hoorde steeds meer van dit super talent uit Nederland. Michael zette dat jaar nog twee prestaties neer waardoor hij op de heren-ranglijst meer bekendheid kreeg. Zo schreef hij zijn tweede internationale titel (de Ireland open) op zijn naam en wist hij zich te plaatsen in de finale van de Brittish open.

Groeide Mighty Mike uit tot publiekslieveling

In 2006 werden zijn prestaties beloond door als jongste speler ooit aan één van de grote televisie toernooien deel te mogen nemen. Tijdens dit toernooi behaalde hij de kwartfinale waarin hij zijn meerdere moest erkennen in Raymond van Barneveld. Tijdens dit toernooi groeide Mighty Mike uit tot publiekslieveling; tijdens zijn wedstrijden kleurde de zaal groen met supporters van Michael.

Bavaria World Darts Trophy

In September 2006 neemt Michael deel aan een ander groot televisie toernooi, de Bavaria World Darts Trophy in Utrecht. Michael, die op dat moment nummer 3 van de wereld staat, is als 6e geplaatst voor dit toernooi. In de eerste ronde stuit Michael op niemand minder dan Raymond van Barneveld. Na een bloedstollende wedstrijd kwam Michael hier als winnaar uit de strijd, Michael zette zijn opmars door en versloeg vervolgens Simon Withlock en Mervin King. De opmars wordt gestopt door Martin Adams die ten koste van Michael de finale van de Bavaria WDT wint.

Winmau World Masters in Bridlington

Martin Adams treft hij enkele weken later weer, maar nu tijdens de finale van de Winmau World Masters in Bridlington. Tijdens deze party was het Michael die er met de winst en dus met de titel naar huis gaat.

Boekingen Michael van Gerwen

2007 beloofd het jaar van Michael van Gerwen te worden. Vanaf de eerste week van het jaar is Michael van Gerwen toegetreden tot het Keuken Concurrent Pro Dartsteam. In dit team wordt hij verenigd met Vincent van der Voort, Mervin King en zijn vriend Jelle klaassen. Een week later zal Michael als jongste deelnemer ooit aan de Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green te Engeland deelnemen waar hij helaas wordt uitgeschakeld door Gary Robson.

Kom in de stemming

Michael van Gerwen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Michael van Gerwen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Michael van Gerwen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Michael van Gerwen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Michael van Gerwen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Michael van Gerwen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Michael van Gerwen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Michael van Gerwen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!