Raymond van Barneveld boeken?

Raymond-van-Barneveld-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Raymond van Barneveld boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld (Den Haag, 1967) ook bekend als Barney is Nederlands meest succesvolle darter aller tijden. Hij heeft inmiddels maar liefst 7 ´wereldtitels´ op zijn naam staan. Van gewone volksjongen tot nationale superheld. Door het winnen van deze titel, en de daaraan gekoppelde media-aandacht, kan Raymond, als eerste continentaal Europese speler, vanaf dit moment als professioneel dartsspeler door het leven gaan.

The Embassy

´The Embassy´ wordt een begrip in Nederland en als Raymond in ´99 opnieuw wint, breekt de gekte rond zijn persoon in nog heviger mate los. Maar liefst 5 miljoen Nederlanders zien de finale op tv, Raymond wordt ereburger van Den Haag en hij ontvangt uit handen van Hare Majesteit Koningin Beatrix een ridderorde.

Over karakter gesproken!

Als Raymond medio ’99 zijn enkel blesseert, breken er spannende tijden aan. Is Raymond op tijd fit voor het WK in Zuid Afrika? Ook hier toont Raymond zijn doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit. Op de dag van vertrek wordt het gips van zijn been gehaald en reist Raymond met de Nederlandse selectie naar Durban. Twee dagen later prolongeert hij de titel waar het twee jaar eerder allemaal mee begon. Over karakter gesproken!

Masterclasses en clinics,

Raymond van Barneveld is nog steeds regerend wereldkampioen darts. In oktober 2001 zal hij deze titel verdedigen in Maleisië. Buiten het spelen van toernooien vult Raymond zijn agenda met het geven van dartsdemonstraties op beurzen, tijdens bedrijfsfeesten en bij diverse andere gelegenheden. Ook geeft Raymond masterclasses en clinics, waar op een interactieve manier het bedrijfsleven en topsport met elkaar in verband worden gebracht.

Hij zal die titel gaan winnen!

Al vanaf het begin van zijn dartscarrière blijkt Raymond over een uitzonderlijk talent te beschikken. Dit talent brengt hem in 1991 voor de eerste maal naar ´The Embassy´, het Mekka voor elke dartsspeler. Verliest hij in ´91 nog in de eerste ronde, in ´93 bereikt Raymond de laatste 16 en in ´95 is hij als runner up dicht bij de overwinning. Deze tweede plaats is voor Raymond het moment dat hij het zeker weet. Hij zal die titel gaan winnen!

Boekingen Raymond van Barneveld

In ´97 begint Raymond aan een ongekende zegereeks. In nog geen half jaar tijd wint hij de officiële wereldtitel in Perth (Australië), het WK koppels (met Roland Scholten)bij de PDC en in januari ´98 The Embassy World Professional Darts Championships. Raymond´s naam is definitief gevestigd.

Kom in de stemming

Raymond van Barneveld boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Raymond van Barneveld te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Raymond van Barneveld wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Raymond van Barneveld viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Raymond van Barneveld online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Raymond van Barneveld boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Raymond van Barneveld kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Raymond van Barneveld boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!