Vincent van der Voort boeken?

Vincent van der Voort boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Vincent van der Voort boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Vincent van der Voort

Vincent van der Voort (december, 1975)was ongeveer 8 jaar toen zijn ouders een dartbord voor hem mee naar huis namen. Zijn ouders waren in die tijd fanatieke darters. Niet wetende wat hij eigenlijk met die 3 pijltjes moest doen, had hij voor zichzelf wel een leuk spelletje bedacht namelijk zo hard mogelijk in het bord gooien. Na dat een paar dagen volgehouden te hebben zagen zijn ouders toch wel in dat hij redelijk goed kon mikken. Daarom mocht Vincent voor de eerste keer met zijn ouders mee naar het plaatselijke clubgebouw in zijn geboorteplaats Purmerend. Hier kwamen meer darters in aanraking met het vroege talent. Vincent was nog hartstikke jong en wist toch al van de ‘ouderen’ wat wedstrijdjes te winnen. Maar Vincent nam het spelletje in die tijd helemaal niet serieus. Tennis vond hij op die leeftijd veel leuker. Hier was hij op jonge leeftijd al hartstikke goed in. In die periode stond hij dan ook liever op de tennisbaan dan thuis op zijn dartbord te oefenen.

Nederlands Rankingkampioen

Toch bleef hij regelmatig wedstrijdjes darten en toen hij meer en meer begon te winnen, besefte hij dat er twee sporten waren waar hij talent voor had. Hij moest een keuze maken….. en die keuze is bekend. Vincent van der Voort begon te spelen op jeugdtoernooien en werd bij de aspiranten Nederlands Rankingkampioen. Dit was zijn eerste titel. In 1990 mocht Vincent een gooi doen bij de Europese Kampioenschappen Jeugd in Denemarken. Hier werd hij Europees Kampioen Koppel samen met Peter van Tilborg. Vincent was toen 14 jaar. In 1991 behaalde Vincent zijn 2e Europese Titel. Dit keer bij de Singels wederom in Denemarken.

De absolute Top bereiken

De overgang van Jeugd naar Heren was voor Vincent een grote stap. De concurrentie was toen al heel erg groot. Na zijn 20e wist hij niet meer zo goed wat hij nu daadwerkelijk wilde en hij zet op dat moment het darten even op een laag pitje, alhoewel Vincent af en toe nog wel toernooitjes gooide. In het jaar 2000 behaalde Vincent een 12e plaats op de Nederlandse Eindranking. Hij is dan 24 jaar. Na dit seizoen wist Vincent pas echt wat hij wilde. De absolute Top bereiken!

Top 5 van de Nederlandse Ranking

Het seizoen 01/02 ging dan ook als een trein. Vincent eindigde dat jaar in de top 5 van de Nederlandse Ranking en werd geselecteerd voor het Nederlands Team. Dit gaf hem zoveel zelfvertrouwen dat hij eigenlijk alleen nog maar kon groeien in het darten. En dat betekent Internationaal darten.

Boekingen Vincent van der Voort

Het eerste jaar dat hij Internationale toernooien ging gooien was het meteen een succes. Dit was in 2001. Hij behaalde op diverse Internationale toernooien de nodige punten (waaronder de kwartfinale van Open Canada). Vincent werd dat jaar wederom geselecteerd voor het Nederlands Team en mocht afreizen naar de WorldCup in Maleisië. Hier haalde hij helaas geen punten voor de BDO ranking, maar kreeg wel een dag na de WorldCup te horen dat hij uitgenodigd was voor de Embassy. Zijn droom kwam uit. Helaas voor Vincent kwam hij niet door de 1e ronde, maar het opende voor hem wel een aantal deuren. Na dit jaar hadden zich namelijk sponsors gemeld en dat maakte het voor Vincent mogelijk om het Internationale circuit af te blijven reizen. In augustus 2002 won Vincent zijn eerste Internationale Titel bij de heren, namelijk de Open Denemarken. Dit gaf hem nog meer zelfvertrouwen en door deze overwinning plaatste hij zich rechtstreeks voor de World Darts Trophy. Bovendien had hij zijn plaats in het Nederlands Team behouden om na de Europecup in Belgie hetzelfde goede nieuws te ontvangen als in Maleisië. Vincent was voor de tweede keer rechtstreeks geplaatst voor de Embassy 2003. Hier haalde Vincent wel de 2e ronde door een overwinning op de Fin Jarkko Komula om daarna helaas met 3-1 te verliezen van Tony David. In 2005 bereikte Vincent de kwartfinale op het lakeside dartstoernooi in Frimley Green waar hij met 5-0 werd verslagen door Raymond van Barneveld. Het jaar dat volgde werd hij op lakeside met 4-0 uitgeschakeld in de tweede ronde door de Engelsman Tony O’shea. De beste prestatie van Van der Voort bij de BDO is het halen van de halve finale op de Dutch open 2006 waarin hij met 2-0 in sets van Van Barneveld verloor. Op 14 januari 2007 gaf hij samen met Jelle Klaasen en Michael van Gerwen aan over te stappen naar de PDC. Bij Van der Voorts debuut op een televisietoernooi voor de PDV reikte hij tot de finale van het UK open 2007, waarin hij verloor van Raymond van Barneveld.

Kom in de stemming

Vincent van der Voort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vincent van der Voort te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vincent van der Voort wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Vincent van der Voort viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Vincent van der Voort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vincent van der Voort boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Vincent van der Voort kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Vincent van der Voort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!