Roland Scholten boeken?

Ronald-Scholten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Roland Scholten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roland Scholten

In een minimaal 2 uur durend evenement leggen Roland en zijn begeleidingsteam de nadruk vooral op teambuilding, maar dan wel op een manier waarbij de onderlinge strijd niet wordt geschuwd.

Darten in een aangepaste toernooivorm

Na een introductie en een grondige uitleg van het dartsspel gaan de aanwezigen zelf darten in een aangepaste toernooivorm, waarbij Roland en zijn team de mensen begeleiden. Juist deze persoonlijke aandacht wordt door deelnemers als zeer positief ervaren. Na afloop van deze onderlinge competitie nemen de ‘winnaars’ het in een demonstratiepartij op tegen Roland zelf. Hierbij ligt de nadruk op entertainment (ontspanning na inspanning). Een workshop in deze vorm is ideaal om verschillende afdelingen of bedrijven (business to business) met elkaar in contact te brengen, of juist om de teamgeest bij collega’s weer op peil te brengen.

Clinics

Kenmerk van een clinic is dat deze op maat worden gesneden voor de opdrachtgever. De benadering van potentiële klanten is tenslotte anders dan die van uw personeel of management. Bij de clinics van Roland Scholten staan dus uw wensen en/of eisen centraal en wordt elke clinic op maat gemaakt voor het betreffende bedrijf of evenement.
In een speciaal voor uw bedrijf ontworpen context zal Roland vervolgens de diverse overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven tonen in woord en daad.

Presteren op topniveau

In een (eventueel) interactieve vorm zal Roland diverse links leggen tussen presteren op topniveau in een sport en het presteren op topniveau binnen het bedrijfsleven. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als doelgerichtheid, doorzettingsvermogen, omgaan met druk, strategie, enzovoort.

Boekingen Roland Scholten

Ter illustratie (en vermaak) worden deze onderwerpen kracht bijgezet door het spelen van diverse spelletjes darts, waarbij u zult zien dat bedrijfstactiek verbazingwekkend vaak in direct verband kan worden gebracht met de dartssport.

Kom in de stemming

Roland Scholten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roland Scholten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roland Scholten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roland Scholten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roland Scholten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roland Scholten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roland Scholten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roland Scholten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!