Jeroen Weerdenburg boeken?

Jeroen-Weerdenburg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jeroen Weerdenburg boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeroen Weerdenburg

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij tussen repetities en muziekoefeningen van de familie. Muziek inspireert hem al vanaf jonge leeftijd en hij nam drumles. Enkele jaren later gaat hij zich verdiepen in zang. Op 6-jarige leeftijd stond Jeroen Weerdenburg met zijn beste vrienden al in zijn kamer te playbacken en optredens te geven met zelf gemaakte instrumenten. Dromend van een carrière als artiest.

In 2004 besluit Jeroen Weerdenburg om zangles te nemen bij Monique van Haasteren. Monique is een van de betere zangcoaches van Nederland. Dagelijks is hij met zijn zang- oefeningen bezig. Al snel blijkt zijn dat zijn stem vorderingen maakt, waarna Jeroen besluit professioneel verder te gaan. De producers achter oa. het eerste album van Total Touch en de makers van Sonic surfers (Dorian Broekuyse en Martin Trans) raken geïnteresseerd na het zien van een optreden van Jeroen. Het uitkomen van singles is vanaf dat moment een feit.

Boekingen Jeroen Weerdenburg

Tevens heeft Jeroen samen met producer/componist Bart Erkelens het nummer Zo zijn opgenomen, welke op diverse radio en televisie stations te zien en te beluisteren is. Het nummer Verslaafd aan jou gemaakt samen met Lode de Roos kwam in augustus 2011 uit. Eind productie was in handen van Sander Baas, producer van oa. Banger Hart van Rob de Nijs. Schijn je licht op mij, een nummer wat door Jeroen Weerdenburg zelf is geschreven heeft een nr. 1 positie in de pop100 bereikt en hoorde 12 weken bij een van de best gespeelde landelijke singles op RadioNL.

Begrip in de Nederlandse pop-muziek

Jeroen Weerdenburg heeft net een nieuwe single gelanceerd: “Naar Huis”. Hij heeft nauwlettend samengewerkt met de producer George Konings en met live muzikanten zoals drummer Hans Eijkenaar en violiste Anne Bakker. Jeroen Weerdenburg is een begrip in de Nederlandse pop-muziek en jaagt zijn droom na, vol passie en energie.

Kom in de stemming

Jeroen Weerdenburg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeroen Weerdenburg te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeroen Weerdenburg wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeroen Weerdenburg viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeroen Weerdenburg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeroen Weerdenburg boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeroen Weerdenburg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeroen Weerdenburg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!