Jorieke Sterken boeken?

jorieke sterken boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, excl. reiskosten / techniek

Jorieke Sterken boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jorieke Sterken

De negentienjarige Jorieke Sterken uit Almelo is een muzikale duizendpoot, ook al bespeelt ze zelf geen instrument. Op het gehoor zingt ze elk nummer in één keer raak. Alle muziekstijlen zijn voor haar weg gelegd, van Nederlandstalig tot rock, van jazz tot country, niets is te gek voor Jorieke. Mensen kennen haar enkel als countryzangeres, maar dit is dus zeker niet waar, op verzoek kan elk nummer worden gezongen.

Mensen verblijden met haar zang is het gene wat Jorieke dan ook het liefst doet, dat houdt in dat ze na haar avontuur in House of Talent dan ook zeker niet bij de pakken neer gaat zitten. Maar verder gaat met waar ze goed in is: zingen. Samen met gitarist Sven Reus is Jorieke te boeken voor huiskamerconcerten door het hele land.

Boekingen Jorieke Sterken

Bang voor verandering is zij zeker niet. Ze heeft alle haarstijlen en haarkleuren uitgeprobeerd en gaat dit de komende tijd ook met muziekstijlen doen, dus verwacht mooie uiteenlopende nummers en samenwerkingen.

Kom in de stemming

Jorieke Sterken boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jorieke Sterken te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jorieke Sterken wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jorieke Sterken viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jorieke Sterken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jorieke Sterken boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jorieke Sterken kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jorieke Sterken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!